Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

Vrouwen en Mannen zijn verschillend

Vrouwen en mannen zitten verschillend in elkaar, en dat zorgt er ook voor dat vrouwen een verkeerd beeld kunnen hebben van hun man. Hier veel voorkomende misverstanden van vrouwen over mannen, seks, relaties. En natuurlijk hoe het wél zit.

 • We denken dat mannen altijd zin hebben
 • Nieuws: hij gebruikt seks om dichtbij je te zijn
 • We denken dat mannen precies weten wat we lekker vinden
 • Hints geven werkt niet
 • We schrikken als hij voorstelt om iets nieuws te proberen

Lees nu snel verder voor een uitgebreide uitleg van de 5 fouten die vrouwen maken in bed!

 • Samen knuffelen en zoenenWe denken dat mannen altijd zin hebben
  Een puber misschien wel ja, maar zodra een man ouder wordt denkt hij niet meer continu aan seks. Er zijn tenslotte ook andere dingen die zijn aandacht krijgen: genoeg geld verdienen, eventuele kinderen en er goed uitzien. Om het nog niet te hebben over stress, wat een moodkiller kan zijn.
  Wat betekent dat voor je seksleven? Dat mannen het ook heel plezierig vinden als jij je best doet om hen te verleiden. Initiatief nemen voor seks is voor een man een teken dat je hem de moeite waard vindt, en hoe stoer je man ook is, dat kan hij zeker waarderen.
 • Nieuws: hij gebruikt seks om dichtbij je te zijn
  Mannen gebruiken seks vaak om zich gewild te voelen door jou. Ook is het een manier waarop een man liefde aan je geeft. Mannen vinden het niet altijd even makkelijk om te zeggen dat ze je waarderen of van je houden. Seks is daar dan een middel voor.
  Denk dus niet dat je vent seks alleen ziet als een manier om zich fysiek te ontladen en klaar te komen. In een relatie is het ook een teken van liefde.
 • We denken dat mannen precies weten wat we lekker vinden
  Casanova of niet, je man heeft geen telepathische gaven en kan dus niet zomaar aanvoelen wat jij lekker vindt of niet. Zelfs de grootste vrouwenverslinder kan wel wat instructie gebruiken. Geef hem die dus ook en zeg wat je lekker vindt, welk tempo, ritme en techniek.
  Mannen vinden dat meestal niet vervelend, maar geil, zolang je het op een positieve manier brengt. Zeg dus niet: “Wat doe je nou, hou daarmee op!” Maar: “Ja, lekker, hier is het nog lekkerder” (en leidt hem dan naar de goede plek).
 • Hints geven werkt niet
  In dezelfde categorie als hierboven: als een ijsblokje stil blijven liggen en hopen dat hij doorheeft dat je het niet lekker vindt, werkt ook niet. Mannen pikken onze hints vaak niet op, dus zeg wat je bedoelt, of leidt hem naar de goede plek. Dat is trouwens geen kwestie van negeren of domheid. Mannen communiceren gewoon anders dan vrouwen.
 • We schrikken als hij voorstelt om iets nieuws te proberen
  Je eet niet elke dag hetzelfde toch? Waarom zou je dan wel steeds op dezelfde manier vrijen? Afwisseling in je seksleven zorgt ervoor dat je verrast wordt en meer opgewonden wordt. Dat betekent dus niet dat hij je ‘bekende manier’ niet meer lekker vindt of jou niet meer opwindend vindt.
Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met sexscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.

Lees nu verder: Sekstips stap 1. Verleidelijke vrouw