Meer genieten? En een diepere verbinding met je partner ervaren? Laat het (weer) spetteren tussen de lakens!

Sekscoaching voor stellen om hun seksleven te verbeteren.

 • Willen jullie graag je seksleven verrijken?
 • Alle geheimen ontdekken van de mannelijke en vrouwelijke seksualiteit?
 • Nieuwe technieken leren?
 • Passie, intimiteit, connectie en diepgang ervaren?
 • Vrijen in overgave? Leren loslaten en genieten van het moment?

Of loop je tegen problemen aan en wil je je seksleven verbeteren?

 • Is seks een vaste routine geworden?
 • Wil je elkaar weer leren verrassen?
 • Echt aandacht en tijd besteden aan elkaar?
 • Pijn tijdens het vrijen?
 • Kunnen jullie de klik niet vinden?
 • Heb je problemen met klaarkomen?
 • Of hebben jullie minder/geen zin meer in seks?
 • of andere issues?

Ik heb een nuchtere aanpak en mijn lessen zijn praktisch, dus niet zweverig. Onderdelen die uit de Tantra komen worden op een westerse manier uitgelegd. Ik stem iedere coaching af op de deelnemers en speel precies in op wat jullie nodig hebben.

Aanbod sekscoaching:

Tania Mulder

Verbetering. Coaching voor stellen die sleur ervaren, de klik niet kunnen vinden of tegen dingen aanlopen in hun seksleven. Ook deze cursus is er in twee varianten: een basisvariant waarin we vooral in gesprek gaan over jullie persoonlijke situatie en wat jullie daaraan kunnen doen.

Theorie en praktijk

Afhankelijk van welke workshop je kiest, bestaat de les uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Een persoonlijke coaching wordt altijd afgestemd op de deelnemer(s). Als je een specifieke vraag of thema hebt, kun je dit aan het begin van de les aangeven. Ik vraag altijd door en stem mijn uitleg en advies vervolgens af op jouw/jullie situatie. In het praktijkgedeelte is er alle tijd en ruimte om praktische tips te oefenen. Ook krijg je toegang tot instructiefilmpjes om alles thuis nog eens te kunnen herhalen.

Sekscoaching 3: Verbetering seksleven (coaching, advies op maat)

Wat kun je precies verwachten?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Door mijn jarenlange ervaring kan ik er al met enkele vragen achter komen wat voor informatie en tips jullie nodig hebben om jullie seksleven te verbeteren.

 • Jullie leren hoe mannen en vrouwen verschillen in seksualiteit.
 • Hoe vrouwen meer zin in seks krijgen, mindset leren veranderen.
 • Zich makkelijker laten gaan. Dus: hoe je kunt loslaten (en hoe de man daar bij kan helpen). Hierdoor krijg je de verbinding die stellen vaak missen en/of los je problemen op zoals moeilijk of niet klaar kunnen komen. Pijn tijdens het vrijen of geen zin in seks.
 • Hoe de seksualiteit van mannen werkt, en wat vrouwen kunnen doen om hem te verleiden, prikkelen en beminnen.
 • Willen jullie niet alleen praten en tips krijgen, maar ook oefenen? Kies dan voor coaching 4.

Locatie: Hilversum
Tarief: afhankelijk wat jullie wensen of problemen zijn, neem contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch advies gesprek.
Aanmelden: informatie, vragen of aanmelden? Mail dan naar info@goedeminnaar.nl of gebruik het contactformulier.

Sekscoaching   4: Verbetering seksleven (coaching en praktijkles)

Deze les is een uitgebreide versie van coaching 3, alleen gaan jullie de tips nu ook in de praktijk brengen en oefenen. Dat kan op een siliconenmodel of op elkaar. Het voordeel is dat ik jullie goed kan begeleiden en direct vragen kan beantwoorden. De kans is dan groter dat jullie de tips en technieken ook thuis goed in de praktijk kunnen brengen.

Wat kun je precies verwachten? 

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Door mijn jarenlange ervaring kan ik er al met enkele vragen achter komen wat voor informatie en tips jullie nodig hebben om jullie seksleven te verbeteren. Jullie ontdekken hoe je echt intiem met elkaar kunt zijn en hoe je de passie terugbrengt in een relatie. Hierdoor zullen jullie meer diepgang en verbinding ervaren. Jullie leren hoe mannen en vrouwen verschillen in seksualiteit; Hoe vrouwen meer zin in seks krijgen, en zich makkelijker laten gaan. Dus: hoe je kunt loslaten (en hoe de man daarbij kan helpen). Hoe de seksualiteit van mannen werkt, en wat vrouwen kunnen doen om hem te verleiden, prikkelen en beminnen. Jullie krijgen uitgebreide en duidelijke informatie en we oefenen technieken om elkaar te verleiden en op te winden: onderdelen van de erotische massage zoals de body-to-body massage, vaginale en penismassage, en G-spotstimulatie inclusief vrouwelijke ejaculatie (spuiten) – indien jullie dat willen.

Na deze coaching voel je elkaar veel beter aan en kun je elkaar op allerlei nieuwe manieren verleiden en opwinden.

Locatie: Hilversum of tegen een vergoeding + reiskosten bij jullie thuis.
Tarief: afhankelijk wat jullie wensen en problemen zijn, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Aanmelden: informatie, vragen of aanmelden? Mail dan naar info@goedeminnaar.nl of gebruik het contactformulier.