Meer genieten? En een diepere verbinding met je partner ervaren? Laat het (weer) spetteren tussen de lakens!

Sekscoaching voor stellen om hun seksleven te verbeteren.

Lopen jullie vast rond om het thema seks en “Geen zin”, laag libido of aseksueel? Dan wil ik jullie uitnodigen om op deze website te kijken www.taniamulder.nl Hier bied ik coaching trajecten aan.

Of loop je tegen problemen aan en wil je je seksleven verbeteren?

 • Is seks een vaste routine geworden?
 • Wil je elkaar weer leren verrassen?
 • Echt aandacht en tijd besteden aan elkaar?
 • Pijn tijdens het vrijen?
 • Kunnen jullie de klik niet vinden?
 • Heb je problemen met klaarkomen?
 • Of hebben jullie minder/geen zin meer in seks?
 • of andere issues?

Ik heb een nuchtere aanpak en mijn lessen zijn praktisch, dus niet zweverig. Onderdelen die uit de Tantra komen worden op een westerse manier uitgelegd. Ik stem iedere coaching af op de deelnemers en speel precies in op wat jullie nodig hebben.

Aanbod sekscoaching:

Tania Mulder

Verbetering. Coaching voor stellen die sleur ervaren, de klik niet kunnen vinden of tegen dingen aanlopen in hun seksleven. 

Theorie en praktijk

Afhankelijk van welke workshop je kiest, bestaat de les uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Een persoonlijke coaching wordt altijd afgestemd op de deelnemer(s). Als je een specifieke vraag of thema hebt, kun je dit aan het begin van de les aangeven. Ik vraag altijd door en stem mijn uitleg en advies vervolgens af op jouw/jullie situatie. In het praktijkgedeelte is er alle tijd en ruimte om praktische tips te oefenen. Ook krijg je toegang tot instructiefilmpjes om alles thuis nog eens te kunnen herhalen.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Door mijn jarenlange ervaring kan ik er al met enkele vragen achter komen wat voor informatie en tips jullie nodig hebben om jullie seksleven te verbeteren.

 • Jullie leren hoe mannen en vrouwen verschillen in seksualiteit.
 • Hoe vrouwen meer zin in seks krijgen, mindset leren veranderen.
 • Zich makkelijker laten gaan. Dus: hoe je kunt loslaten (en hoe de man daar bij kan helpen). Hierdoor krijg je de verbinding die stellen vaak missen en/of los je problemen op zoals moeilijk of niet klaar kunnen komen. Pijn tijdens het vrijen of geen zin in seks.
 • Hoe de seksualiteit van mannen werkt, en wat vrouwen kunnen doen om hem te verleiden, prikkelen en beminnen.

Sekscoaching:   Verbetering seksleven 

Wat kun je precies verwachten? 

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Door mijn jarenlange ervaring kan ik er al met enkele vragen achter komen wat voor informatie en tips jullie nodig hebben om jullie seksleven te verbeteren. Jullie ontdekken hoe je echt intiem met elkaar kunt zijn en hoe je de passie terugbrengt in een relatie. Hierdoor zullen jullie meer diepgang en verbinding ervaren. Jullie leren hoe mannen en vrouwen verschillen in seksualiteit; Hoe vrouwen meer zin in seks krijgen, en zich makkelijker laten gaan. Dus: hoe je kunt loslaten (en hoe de man daarbij kan helpen). Hoe de seksualiteit van mannen werkt, en wat vrouwen kunnen doen om hem te verleiden, prikkelen en beminnen. Jullie krijgen uitgebreide en duidelijke informatie en we oefenen technieken om elkaar te verleiden en op te winden: onderdelen van de erotische massage zoals de body-to-body massage, vaginale en penismassage, en G-spotstimulatie inclusief vrouwelijke ejaculatie (spuiten) – indien jullie dat willen.

Na deze coaching voel je elkaar veel beter aan en kun je elkaar op allerlei nieuwe manieren verleiden en opwinden.

Locatie: Hilversum
Tarief: €360 duur 3 a 3,5 uur, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Aanmelden: informatie, vragen of aanmelden? Mail dan naar info@goedeminnaar.nl of gebruik het contactformulier.