Soft BDSM workshop, 50 tinten grijs. 

Waarom vinden zo veel vrouwen het verhaal van Vijftig tinten grijs zo spannend? Zijn het de zweepjes en handboeien? Is het de bondage en het vastbinden? Of is het vooral de erotische spanning die mr. Grey weet te creëren? En dat kan iedereen leren.

Ik beschrijf hier het scenario dat de man de dominante rol heeft maar er kan natuurlijk ook geruild worden.

Complete opwinding

Bij vrouwen werkt het nou eenmaal zo dat ze voor complete opwinding ook in hun ‘mind’ getriggerd moeten worden. De vrouwelijke seksualiteit begint in haar hoofd; pas daarna volgt haar lichaam. De gemiddelde vrijpartij, waarbij een man zich vaak al snel richt op haar borsten of clitoris, doet daar eigenlijk geen recht aan. Zo’n vrijpartij kan best heel lekker zijn, maar een hele hoge staat van opwinding bereikt een vrouw er niet mee – daar is meer voor nodig.

Tikkeltje dominant

Het lastige is dat vrouwen vaak moeite hebben om in hun hoofd voldoende ruimte te maken voor maximale verleiding. En niet alle mannen zijn er even goed in om een vrouw via haar body en mind zo te prikkelen dat ze er maar wat graag aan toegeeft. Een goede minnaar is een man die op een creatieve manier sturend en bepalend is in bed, vinden veel vrouwen. Een tikkeltje dominant, met een fijne wisselwerking tussen een zachte en wat hardere aanpak, het plagen van body en mind – dat is wat de vrouwen opwindt die niet ongevoelig zijn voor de aantrekkingskracht van het boek of de film Fifty shades of grey.

Workshop 50 tinten grijs

Het goede nieuws is: die kunst van body én mind zo bespelen dat je samen de hoogste staat van opwinding bereikt, valt te leren. Willen jullie beter begrijpen hoe de ‘mind’ veel kan bijdragen aan vergroting van jullie (maar vooral op de vrouw gerichte) opwinding en leren hoe je dat zelf aanpakt, volg dan een workshop 50 tinten grijs – introductie soft BDSM (bondage, discipline, sado-machisme  – met in de workshop nadruk op bondage-discipline en niet op sado-machisme). De workshops zijn leuk en ontspannen, geheel veilig en de tijd vliegt voorbij.

Dit leren jullie tijdens de workshop:

  • Hoe werkt de vrouwelijke seksualiteit en op welke manieren kun je daar samen meer fijns mee beleven? Hoe pakken jullie dat aan?
  • Hoe kun je als vrouw je ‘mind’ ontvankelijker maken voor verleiding? Hoe kan je hoofd je lichaam stimuleren om een hogere staat van opwinding te bereiken?
  • Hoe kun je als man wat dominanter in bed worden, zonder dat je je meteen als een dril-sergeant of touwenkoning hoeft te gedragen?
  • Hoe werken jullie aan je eigen ideeën? Hoe creëer je samen de juiste sfeer en energie om opdrachten te kunnen geven en te kunnen ontvangen en uitvoeren? Wat is eigenlijk spanning opbouwen?
  • Wat kunnen jullie allemaal gebruiken voor het 50 tinten-liefdesspel? Gewoon met huis-, tuin- en keukenartikelen, want heus: voor deze opwinding hoef je echt niet naar een club te gaan of een meester te hebben en kun je prima zonder zwart, leer en pijn.

Privé workshop Vijftig tinten grijs

Deze privé-workshop is exclusief voor jou en je partner. Het bestaat uit een algemene introductie in het spel van Vijftig tinten grijs – soft BDSM en een deel dat op jullie is toegespitst. De workshop wordt gegeven door mij, sekscoach Tania Mulder.

Nog meer verleiding

In het algemene deel leg ik uit hoe de ‘mind’ werkt bij vrouwen en hoe jullie die allebei kunnen bespelen. Heren, voor jullie is deze uitleg vaak een eye-opener – maar ook voor vrouwen is het verhelderend. Als vrouw begrijp je bijvoorbeeld beter wat je zelf kunt doen om ontvankelijker te worden voor verleiding. En als man leer je wat je, met een tikkeltje dominantie, kunt doen om haar nog meer/beter te verleiden.

Plagen en prikkelen

Wat gebeurt er in het hoofd van je partner als je haar blinddoekt of eventueel vastbindt? Hoe kun je haar hersenen opwindend aan het werk zetten door opdrachtjes te geven; hoe creëer je opwinding door sturend te zijn als man en door haar op de juiste plekken de juiste aanrakingen te geven (of juist te ontzeggen…)? Het draait allemaal om teasen, plagen, prikkelen – niet om doelgericht toe te werken naar ‘de daad’.

Jullie dynamiek

In deze workshop staan we ook nadrukkelijk stil bij wat wel en niet werkt voor jullie. De dame krijgt vooraf een opdracht, zodat ik inzicht krijg (en jullie ook!) in welke trigger zij nodig heeft om tot maximale opwinding te komen. Dat inzicht pas ik natuurlijk toe in de workshop, zoals ik ook tijdens de workshop jullie dynamiek goed observeer en kijk wat mogelijk is in het spel tussen jullie.

Waar: Hilversum
Wanneer: op afspraak
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 210,- per stel

[/fusion_build” >

Ja!  Ik wil mij inschrijven voor de workshop.

INSCHRIJVEN