Workshops voor mannen

//Workshops voor mannen
Workshops voor mannen 2018-10-15T14:08:35+00:00

Ben je een gevende minnaar? Dan ben je al een goede minnaar! Wil je de geheimen van de vrouwelijke opwinding te weten komen? Als je die weet dan wordt je de beste minnaar die een vrouw ooit heeft gehad! 

Seks workshop voor mannensekscoaching voor mannen

 • Wil je leren om een vrouw te beminnen en haar vol overgave met je te laten vrijen?
 • Wil je de geheimen van de vrouwelijke opwinding  weten, dingen die zelf vaak vrouwen niet weten.
 • Wil je haar naar de top van opwinding voeren en haar in extase brengen? Pas als een vrouw volledig in haar gevoel zit en niet meer denkt, is dit mogelijk…
 • Wil je weten waarom vrouwen soms zo moeilijk op te winden zijn? En hoe je haar wél kan verleiden?

Wat leer je tijdens de seks cursus/workshop:

 • Wat vrouwen echt willen in seks (en hoe dat verschilt van mannen) er is zo veel meer dan alleen een clitorale orgasme. Dit kennen de meeste vrouwen wel. Maak het verschil!
 • Wat vrouwen echt opwindend vinden. We besteden aandacht aan een vrouw ‘in the mood’ brengen en ik leg uit wat een goed voorspel is. (En waarom beffen geen voorspel is!) Vrouwen zijn diesels! Ze zijn vaak nog aan van alles en nog wat aan het denken. Help haar met loslaten en haal haar uit haar hoofd! Dan pas zal ze echt in extase komen!
 • Het geven van een erotische massage en vaginale massage.
 • Slow-beffen: je leert een nieuwe techniek voor orale seks waarmee een vrouw erg opgewonden kan worden.
 • G-spotstimulatie en squirt-techniek. Hoe vind je de G-spot? En wat moet je doen om een vrouw te laten spuiten? Wist je dat een vrouw minimaal 20 minuten opgewonden moet zijn voordat de G-spot voelbaar is!
 • Voor wie wil: hoe werkt goede anale stimulatie?

We gebruiken een nep vagina, zodat je direct je de techniek kunt oefenen.
Als je deze les gevolgd hebt dan weet je voldoende om een vrouw te beminnen en de vrouw zal stukken meer opgewonden zijn dan je gewend was.

Ken je dan de geheimen van de vrouwelijke opwinding, ga je alleen maar complimenten krijgen!

Komt je vrouw moeilijk klaar met jou?

Het is niet altijd makkelijk voor een man om een vrouw tot een hoogtepunt te brengen. Kan zij zichzelf wel laten klaarkomen, maar lukt het met jou niet zo goed om een orgasme te krijgen? Volg dan de workshop. Ik heb hier al veel stellen mee geholpen.

Individueel of groep

 • Je kunt een privéles boeken, die sluit precies aan bij jouw situatie en vragen. Bovendien krijg je drie maanden gratis toegang tot de instructiefilms op de website t.w.v 49,95 euro.
 • Je kunt ook met meerdere mannen tegelijk boeken. Er is wat minder ruimte om zelf alles te oefenen, maar voldoende gelegenheid om jullie specifieke vragen te beantwoorden.

Ook is op maat coaching mogelijk met meerdere sessie en wekelijkse ondersteuning. Maak hiervoor een gratis telefonisch advies gesprek.

Skype consulten zijn ook mogelijk, vraag na de mogelijkheden.

Tarieven voor de seksles 

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Aanmelden voor de seks workshop

Stuur mij een bericht via info@goedeminnaar.nl of via het contactformulier en meld je aan. Ik neem dan contact op met jou.

 NB: Deze lessen zijn puur ter instructie, en zijn geen vorm van prostitutie o.i.d.

Ervaringen van mannen na een seksworkshop:

“Whaaaaaauw is wat mijn gevoel beschrijft. Mijn hele beeld van het verschil in seksuele beleving tussen vrouwen en mannen heeft ze in de sessie helemaal op zijn kop gezet. Vroeger kreeg ik geen klachten en ik dacht dat ik het dus wel goed deed. Nu weet ik beter. Ik krijg “heerlijke” complimenten want wie wil er de volgende dag geen appje ontvangen met “Verslavend lekker….Geen enkele man geweest die mij zo kon betoveren….Ik ben verre van een muurbloempje maar dit……Gevaarlijk verslavend….Zeg alsjeblieft geen nee tegen een volgende date,” enzovoort. Ik kan het elke man van harte aanbevelen, het is een verrijking van je leven in vele opzichten. En….voor diegenen die het bovenstaande niet geloven, gewoon niet geloven want ik blijf graag het verschil maken.”

“Ik vond het in een woord GEWELDIG, super bedankt Tania.”

“Ik heb nu echt geleerd hoe vrouwen in elkaar zitten. Ik had geen idee dat dat zo’n verschil was. Met de tips van Tania weet ik nu beter hoe ik een vrouw kan laten genieten en heb ik meer succes in bed. Ik dacht dat de G-spot een fabeltje was, maar nu weet ik beter. Ik kan nu zelfs een vrouw spuitend laten klaarkomen! Echt een aanrader, haar coaching!” – Lennard

“Want als mijn vriendin geniet en zich kan overgeven en weet wat fijn en lekker is, dan pas weet je wat je heb gemist. Zowel als vrouw maar ook zeker als man om je vrouw zo zien te genieten.”

Lees meer ervaringen in het gastenboek.