Geef een man en vooral jezelf het grootste kado….. wordt de opwindendste minnares die een man ooit heeft gehad en gun je zelf de de lekkerste seks. 

 

Seksles en coaching ‘verleidelijke vrouw’

 • Wil je meer genieten in bed? Leren loslaten, je overgeven aan je gevoel en volledig opgaan in een staat van opwinding?
 • Wil je je meer gewild voelen?
 • Uit je hoofd in je lijf dus in je gevoel komen
 • Wil je nog meer kunnen genieten van je vrouwelijkheid? Zelfverzekerder zijn?
 • Wil je leren hoe je een man nog beter kunt beminnen?
 • Heb je moeite met klaarkomen? ook hierbij kan ik jou verder helpen.

 Wat leer je tijdens de sekscursus/workshop:

Wil je de tips van deze website toepassen in je eigen liefdesleven? In een middag of avond of op langere termijn geef ik je persoonlijk advies, waardoor je meer zult gaan genieten. Tijdens de les onderzoeken we jouw persoonlijke seksualiteit. Je ontdekt wat je nodig hebt om los te kunnen laten, zodat je extatische hoogtepunten zult gaan bereiken. Ook geef ik je tips om het weer spannend te maken in bed, je meer gewild te voelen door je partner, en je man gek te maken van verlangen.

 Workshop verleidelijke vrouw (individueel)

Meer behoefte aan een privéles? Dat kan ook. Ik kan jou dan persoonlijk alle trucjes leren om een man op te winden, je verleidelijk te voelen en je eigen lichaam te leren kennen. Ook heb je genoeg tijd om je eigen vragen te stellen.

Informatie of aanmelden?

Tarief: €250 duur 1,5 a 2 uur

Stuur mij een mail of bel mij dan gaan wij samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Deze cursus is te boeken van maandag t/m vrijdag, overdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur in Hilversum, via info@goedeminnaar.nl

of klik hier 📧

Seksles: Ervaringen van vrouwen:

“Lieve Tania, Door jou heb ik weer plezier in seks. Ik geniet weer van seks, stel me open, laat me gaan en heb meer contact met mijn vriend. Het spettert weer tussen de lakens.”

“Afgelopen 20 jaar veel geprobeerd en gesprekken gehad bij RIAGG, tantra, seksuoloog. Geen enkel is zover gekomen als jij in één gesprek.”

“Beste Tania, dank voor de bijzondere workshop, je hebt mij (nog meer) zelfvertrouwen gegeven.”

“Ik heb een individuele les gevolgd bij jou. Wauw. Ik was eerst behoorlijk onzeker en een beetje preuts, en nu voel ik me verleidelijk en heb ik veel meer zin in seks. Mijn man wist niet wat hij meemaakte! Dankjewel Tania! Lisa.”

Lees meer ervaringen in het gastenboek.

Inschrijven

Vriendinnenavond “Verleidelijke Vrouw” Workshop (groep)

Op zoek naar een spannend uitje voor een vriendinnenavond of vrijgezellenfeest? De meeste vriendinnen hebben het wel eens over seks. En hoe ze hun vriend of man beminnen. Maar hoe vaak heb je nou de kans om iemand die hier al jaren in gespecialiseerd is, de oren van het hoofd te vragen? Iemand die echt weet wat mannen lekker vinden en welke trucjes je kunt gebruiken om mannen te verleiden? Iemand die weet hoe een man echt opgewonden raakt?

Boek bij mij een avond of middag ‘seksles’ met je vriendinnen. In een prettige sfeer zullen we open en eerlijk over seks praten. En natuurlijk gaan we ook naar hartenlust oefenen!

Reactie van deelneemster:

“We hebben echt een supergezellige avond gehad en veel gelachen. Ik dacht dat ik al veel van seks wist, maar heb nu toch echt een aantal goede tips gehad. Vooral ‘het vogeltje’ is een succes. Mijn vriend is denk ik heel blij met Tania :)”

“Tijdens mijn vrijgezellenfeestje werd ik verrast door een workshop van jou! Wat een geweldige manier om ‘huwelijkse kunstjes’ te leren, voordat het een sleur wordt. Ik heb veel geleerd, op een leuke, grappige manier en nu ga ik het nog allemaal oefenen. Bedankt voor de leuke middag, Dana.”

IMG-20150509-WA0113 SDC11308

Wat kunnen jullie precies verwachten?

 • Uitleg, hoe zitten mannen in elkaar, wat vinden mannen opwindend?
 • Hoe kan je het spannender maken tussen de lakens?
 • Wat willen mannen in bed?
 • Hoe kan je zelf meer zin krijgen, meer genieten of zelfverzekerder worden?
 • Tips over pijpen
 • Uitleg over een body2body massage. Voor demonstratie neem ik Jack mee, mijn lieftallige opblaasbare assistent.
 • Penismassage met 10 verschillende grepen: we oefenen hierbij op dildo’s.
 • Alles over de G-spot, wat voel je, hoe kan je hem activeren bij je zelf, wat moet hij doen.
 • Het ontdekken van de G-spot is een hele verrijking voor je seksleven!

Jullie kunnen me verder alles vragen over seks. Ik ken geen taboes en kan al jullie vragen beantwoorden.

Vinden jullie dit iets te stout voor een vrijgezellenfeest? Misschien heb je meer interesse in een cursus erotische massage? Ook deze geef ik aan vriendinnengroepen of op vrijgezellenfeesten.

Deze cursus ‘verleidelijke vrouw’ is te boeken van maandag t/m zondag, ook in de avonduren.

De cursus duurt ongeveer 2-2,5 uur. De kosten zijn tot 5 personen €250, 5 tot 10 personen €300

Tarieven

Bel mij voor meer info 06-14517288

Inschrijven