Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 35.172.223.30. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
141 berichten.
Marcel
Ik ben deze week bij Tania geweest. Nog nooit eerder gedaan of überhaupt eerder aan gedacht. Tania is een lieve spontane ‘no nonsense’ vrouw met overtuiging. Gedreven om nederland te helpen door met tips & tricks hun sexleven naar het volgende niveau te brengen. Ontzettend bedankt!
Jeffery
Ik wil tania bedankt met haar hulp Ik vond het begin echt spanned als singel man Maar toen ik eenmaal in gesprek was met haar was de spanning helemaal weg Ze Heb mee veel geleerd en uitgelegd in de paar dagen door het te doen leer je het beter en kon haar altijd appe voor Vragen echt een top vrouw en ik Heb het uit geprobeert bij mijn date ze was helemaal blij ze had het nooit zo lekker gehad zei ze ik Ben echt blij dat ik de cursus Heb gevolgd Mvg jeffery
Peter
Openhartig, beschaafd, leuk en leerzaam. Verschillende belangrijke puzzelstukjes vallen op hun plaats. Waarin mannen en vrouwen vaak anders denken, en waarin (en hoe) ze juist kunnen samenkomen. Dank je wel!
Nico en Marian
Vorige week zijn wij bij Tania geweest. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar vier uur verder kwamen we weer verrukt naar buiten. Tania heeft ons geleerd hoe we ons sexleven weer een boost kunnen geven. Heel openhartig leerde zij ons hoe het zover heeft kunnen komen dat dit compleet verdwenen was. En aan de hand van aanwijzingen, raad en goede tips van Tania, zijn wij ervan overtuigd geraakt dat we ons sexleven weer een nieuwe impuls kunnen geven om zodoende onze relatie weer compleet te maken. Heel veel dank, Tania.
Natasja
Ik had als verrassing een afspraak gemaakt voor mij en mijn partner bij Tania. Onze relatie heeft op verschillende vlakken aandacht nodig, zo ook ons seksleven. Nu zeggen ze vaak dat de vrouw weinig zin heeft en de man wel... nou dat is bij ons precies andersom. Gelukkig reageerde mijn partner enthousiast, al was hij net als ik wat zenuwachtig. Bij binnenkomst voelde het meteen goed. Tania is heel open en we waren al snel ontspannen. Na een gesprekje over Tania en onze relatie, waarin we alles open konden benoemen en vragen, mocht ik me helemaal uitkleden. Mijn partner mocht zijn onderbroek aanhouden. We gingen eerst aan de slag met leren voelen. Wat een eye opener was dat! Hij leerde mij met aandacht aanraken, gewoon op mijn rug, en ik leerde om daarvan te genieten. Ook leerde mijn partner verschillende seksuele handelingen om mij te verwennen. Het was bijzonder dat Tania er dan naast zit, maar ik voelde me er niet ongemakkelijk bij. Het was voor ons allebei heel leerzaam. Daarna mocht mijn partner zich ook helemaal uitkleden. Het was mijn beurt om te leren aanraken met aandacht, op zijn rug. Ook dat was voor ons beiden heel leerzaam. Vervolgens leerde ik een body to body massage geven en verschillende seksuele handelingen om mijn partner te verwennen. Leren voelen is echt een les waar we nog heel veel tijd en energie in mogen steken. Maar wat is dat waardevol! We waren de verbinding kwijt in onze relatie en Tania heeft ons geleerd, door te leren voelen, hoe we daar aan kunnen werken. Ik kan het iedereen aanraden! Of je relatie/seksleven goed loopt of juist niet, een bezoek aan Tania maakt het nog veel mooier! De seksuele technieken leren is absoluut geweldig en hebben we geweldig veel plezier van. Maar het leren voelen en met aandacht aanraken, dat is voor mij wat het zo bijzonder maakt!
Anoniem stel
We hadden ons opgegeven voor de erotische massage. We wisten niet wat we moesten verwachten maar het was erg leuk en leerzaam. De tijd vloog voorbij!
Thom
Heb hele andere inzichten in relatie en sex gekregen. Tania is oprecht, eerlijk, duidelijk en neemt je mee op reis na pure sex. Absolute aanrader - niet twijfelen maar doen, niet morgen maar vandaag.
M
Tania heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in het vrouwelijk orgasme. Ze stelt je in het begin direct op je gemak en kijkt eerst wat je huidige kennis is. In een fijn en informeel gesprek bracht ze haar kennis over. Vanuit huis kreeg ik ook nog toegang tot de video’s. Dit bij elkaar maakt het een compleet pakket. Het resultaat is top. Mijn vriendin wist niet wat ze mee maakte. Kortom, een aanrader!
Anoniem stel
Tania heeft ons op weg geholpen naar een beter seksleven. Absoluut een aanrader!
Franco & Denise
We merkten dat we steeds minder seks hadden. Eerst schoven wij dit onder het kopje 'Wij zijn al heel lang samen' tot het moment dat we geen genoegen meer namen met deze reden. Toen we na wat struinen op het internet terecht kwamen bij Tania voelde het meteen goed. Inmiddels is het een aantal weken geleden dat wij bij Tania in de praktijk geweest zijn en wat zijn wij blij dat we besloten haar hulp te vragen. De verbinding die wij kwijt waren is weer helemaal terug! De tips die wij tijdens de sessie hebben gekregen zijn goed te gebruiken thuis. Het succes van Tania is dat zij zelf heel open is over haar eigen ervaringen en dat zij helemaal niet oordeelt over waar wij individueel en als paar tegenaanlopen. Wij adviseren iedereen om aan hun seksuele relatie te werken, want iedereen verdient een echte connectie met zijn partner!
Koos en Wiena
Wat een leuk ontvangst door Tania . Tania gaat op een leuke en sympathieke manier met je in gesprek zodat we ons al snel op ons gemak voelden. We hebben beiden een verleden en zijn als stel geïnteresseerd in meer diepgang van het seksleven. Dat is op een hele fijne manier door Tania op ons overgebracht.... Heel belangrijk is en dat is echt een boodschap....hoe je meer uit je hoofd kunt gaan om in je gevoel te gaan. Heel bijzonder hoe we ons hebben kunnen laten gaan. Tania hartelijk dank voor de liefdevolle uitleg en tips die we van jou mochten ontvangen en 100% zeker een verrijking .
Daniël
Als single jongen was ik erg benieuwd wat een praktijk cursus i.p.v. boeken, feedback en eigen ervaringen mij nog meer bij kon brengen. Ik had altijd al een andere kijk op seks dan de meeste mannen voor mijn gevoel en het was altijd lastig om met vrienden over dit onderwerp in detail te praten, want dan ervaar je al snel de porno-achtige grootspraak. Ja, leuk om het weg te lachen daarna, maar wijzer werd ik er niet van. Het was dus superfijn en interessant om van Tania bevestiging te krijgen en een nieuwe kijk op bepaalde technieken en details aangeleerd te krijgen en supertof om te zien dat iemand de focus juist op gevoel legt, want het is superbelangrijk! Via via kreeg ik een vrouwen groepschat te zien waarin ik als “seks god” verklaard werd. Dit is zeker dankzij Tania. “Great sex will be reported far and wide among the lands” zeggen ze haha. Heel veel plezier iedereen die les gaat krijgen van Tania! Een goede persoonlijke investering en ook voor koppels uiteraard.
Anoniem stel
Voor de workshop hadden we al een goed seksleven. We waren opzoek naar een verantwoordelijke manier van experimenteren. Maar we hebben zoveel meer gekregen. De seks is niet alleen lekkerder en spannender maar ook veel liefdevoller en met veel meer aandacht. We mochten al niet klagen, maar nu is het helemaal fantastisch!
Anoniem stel
Wij zijn twee weken geleden bij Tania geweest. Een hele bijzondere ervaring. Ook als je seksleven als goed is, kan Tania je nog nieuwe dingen leren. Ook de aandacht voor de verschillen tussen mannen en vrouwen. oefenen met hoe je meer uit je hoofd kunt gaan en meer in je gevoel kunt komen was erg prettig. Een aanrader!
Anoniem stel
Een aanrader voor iedereen die zijn seksleven naar een hoger level wil tillen. Ook als je al een goed seksleven hebt leer je zeker iets van deze cursus. Je leert niet alleen nieuwe technieken, maar ook hoe je uit je hoofd gaat en in je gevoel.
D. en N.
Gisteren bij Tania geweest. Hele bijzondere ervaring op een positieve manier! Rustige dame, met kennis en heeft ons veel inzichten gegeven. Wij zijn happy! en gaan zeker met het geleerde aan de slag. Tania bedankt!
C. en P.
Gisteren waren wij bij Tania voor de workshop erotische massage. Wij zijn ontzettend blij dat we die stap gezet hebben het heeft ons zoveel gebracht. Eerst de duidelijke uitleg van Tania over de verschillen in beleving tussen mannen en vrouwen. Dat was voor ons heel waardevol er was nu veel meer begrip voor elkaars reacties. En dan toch waar we voor gekomen waren, Tania liet ons ervaren hoe het was om zomaar aangeraakt te worden of echt met aandacht en liefde. Dat was een wereld van verschil en deed heel veel met ons, we waren er beiden diep door geraakt. Tania begeleide ons liefdevol en corrigeerde waar nodig en wat ook heel fijn was waren haar tips om uit het hoofd te kunnen blijven. Ze heeft ons laten ervaren hoe waardevol het is voor je seksleven maar ook voor je relatie op alle andere vlakken als je er echt voor elkaar bent, hoe fijn het is om met zoveel liefde en aandacht aangeraakt te worden en echt gezien te worden door de ander. Hoe geweldig het is als je alle tijd neemt voor elkaar wat dat voor een effect heeft op je gevoel van echt samen zijn wij hebben deze dag echt ervaren als een heel mooi cadeau en kunnen het iedereen aanraden.
Wij
Wij zijn nog maar kort bij elkaar maar hebben al enorm veel meegemaakt. Vooral toen wij gingen praten over seks in plaats van het zomaar doen, kwam er interesse. 'Hoe dan?' 'Wat dan?' dus zijn we gaan Googlen en stuitten op Tania. Na diverse berichten gelezen en filmpjes gezien te hebben, spraken wij af om de cursus 'Erotische Massage' te doen. Werkelijk waar: het is een verdieping. Eerst wordt wat je apart al hebt gelezen en gezien, met elkaar doorgesproken. De grote verschillen tussen mannen en vrouwen, rechtopenneerseks en verdieping. Niks mis met een vluggertje, maar er is zó veel meer! Dus wij aan de slag. Na de 'ladies first' mocht ik worden gemasseerd - en hoe! Ik werd emotioneel zonder te huilen, tranen over mijn wangen... diep geraakt, intens. En andersom ging dat ook zo. Het is niet te beschrijven hoe je, als je de tijd en rust neemt, vóelt wat je doet, de ander millimeter voor millimeter op je gevoel afstruint in plaats van wat grepen en knepen uitvoert. Sensationeel! De ochtendsessie duurde bij ons ruim drie uur. Het was fijn, leerzaam en nodigt uit tot meer. Nu nog wat veertjes en speeltjes erbij, en natuurlijk tussendoor de vlugge seks die wij ook beiden soms nodig hebben - al dan niet op hetzelfde moment. Op het gebied van verbinding en verdieping hebben wij absoluut een slag geslagen.
Eef & Ed
Best wel spannend om seksles te nemen. Maar eigelijk vanaf het eerste moment dat we kennis hebben gemaakt met Tania was het ontzettend relax. Bij ons was de seks een paar minuten werk, door te leren hoe je je gedachte kunt verzetten en elkaar kunt opwinden kreeg het een nieuwe dimensie en werd het leuker. Tania nog bedankt al is het een tijdje geleden voor de ontzettend leuke en leerzame ochtend.
Anoniem
Als 70plusser had ik na een aantal jaren single advies nodig hoe mijn nieuwe vriend te behagen. Dat dacht ik tenminste. Gelukkig ontdekte ik Tania, die me leerde dat ik zelf ook moest genieten door mijn hoofd leeg te maken en in het hier en nu mijn lijf te voelen. Ik kon een stukje verdriet achter me laten. Prachtig en liefdevol. Toen een body-to-body oefening. Vol vertrouwen in mezelf reed ik terug naar huis. Super bedankt Tania.