Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.238.117.56. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
139 berichten.
Koen
Warm onthaal Veel bijgeleerd hoe dat vrouwen sexualiteit ervaren. Verder goede tips gekregen
Anoniem
Licht gespannen kwamen wij aan bij Tanja maar voelde ons snel op ons gemak Wij hebben een fijn sexleven en kwamen daar echt voor een stukje verrijking Een workshop erotische massage is echt een aanrader voor ieder stel Wij zijn erg blij met de opgedane ervaring en zullen hier samen veel plezier aan beleven
Anoniem
Heel fijn persoonlijk consult gehad. Warm, duidelijk en direct. Door problemen zat ik vaak in het hoofd en Tania heeft mij/ons tips gegeven om in de verbinding te gaan en uit het hoofd te komen. Direct 's avonds toegepast en het was echt geweldig! Dank je Tania! Kom zeker bij je terug!
S
Leuke cursus. goede uitleg en heel ontspannen sfeer. Zeker een aanrader.
Kees
Je voelt je direct op je gemak bij Tania. Ze is heel direct en openhartig. Ik heb bij Tania een paar lessen gevolgd om in een nieuwe relatie wat meer zelfvertrouwen te hebben in bed. Tania gaf de lessen 'op maat'. Ik heb het gevoel meer bagage te hebben nu en durf nu met vertrouwen op seks-gebied een relatie in te gaan.
Stel uit Utrecht
Wij hebben een goed sexleven maar wilden allebei graag meer weten en nog beter worden. Tania wist ons zeer snel over het ongemakkelijke punt heen te krijgen. Waar wij op zoek waren naar vooral technische aspecten heeft Tania ons daarnaast veel over contact in de sex en aanraking geleerd. Wij zijn nu lekker aan het experimenteren met het geleerde, maar daarnaast merken we dat we veel meer in contact staan tijdens het vrijen dan voor de training. Wij vinden eigenlijk dat élk stel, ongeacht de kwaliteit van hun sexleven eigenlijk een keer zo'n training zou moeten doen. Dat neem je de rest van je level mee. Dankjewel Tania!
Loes
Tijdens mijn vrijgezellenfeest een super leuke workshop gehad van Tania! Het was gezellig en vrijblijvend voor iedereen! We hebben gelachen en geleerd.. 🙂
Sandra en Michiel
Beetje gespannen reden we naar Hilversum. Binnen een paar minuten was de spanning weg. Wat is Tania goed in staat om je in zeer korte tijd een ontspannen gevoel te geven. De tips in het gesprek die wij hebben gekregen heeft ons veel gegeven. De erotische massage was een openbaring voor beide. Wij zijn beter in staat om nog meer te genieten van elkaar en heeft ons seksleven een boost gegeven.
Jeroen en Macha
Wauw, leuke cursus! Bij twijfel zou ik zeggen gewoon doen, je bent in goede handen bij deze warme open persoonlijkheid. S'avonds meteen aan de gang gegaan met de tips en technieken en het was echt een heerlijke avond! Hier gaan we nog heel vaak van genieten.
anoniem
Heel fijn om de cursus gevolgd te hebben, wij zijn een ervaring rijker en hebben heel veel tips gekregen. Dankjewel Tania voor je begeleiding hierbij. We voelden ons meteen bij je op ons gemak. We raden iedereen deze cursus aan, ook als je een goed sexleven hebt is deze cursus heel verrijkend.
Anoniem
Wij hadden na 20 jaar samenwonen behoefte in ons seks leven aan nieuwe inspiratie en om de sleur te doorbreken. Ook misten we nog vaardigheden om het elkaar naar de zin te maken bij het vrijen. In een coaching traject van 3 sessies hebben wij van Tania geleerd, om bij het vrijen niet “in je hoofd” te blijven, maar je meer te richten op je gevoel in het “hier en nu”. Ook het seks taboe van vroeger tijden bleek nog steeds een rol te spelen. Op haar website staan uitstekende instructiefilmpjes, en in een praktijksessie heeft zij ons de fijne kneepjes bijgebracht. Wij zijn 70+ maar nog niet te oud om bij te leren! Tania, wij hebben je inzichten als zeer waardevol ervaren. Heel hartelijk dank hiervoor!
T&T
Wij hebben een heerlijk en actief sexleven maar wilden dit verbeteren door bewuster met elkaar te vrijen. We hebben dus aangemeld bij Tania. Afgelopen zaterdag de cursus erotisch masseren voor stellen gevolgd. Nadruk lag op de erogene zones van de man en vrouw. Na een zeer herkenbaar theoretisch gedeelte zijn we aan de slag gegaan. Tania weet je heel goed op je gemak te stellen en weet je op een leuke manier te corrigeren. Voor ons was het een leerzame ervaring. We hebben geleerd om uit ons “hoofd” te blijven waardoor we nog meer van elkaar konden genieten. Met de tip om veel te oefenen gaan we zeker aan de slag. Wij kunnen deze cursus dan ook van harte aanbevelen.
W&H
Bedankt voor de super leuke en leerzame cursus erotisch masseren. Ons sexleven was al prima maar door het volgen van deze cursus zijn we nog meer dingen over elkaar gaan ontdekken. De man heeft vooral veel geleerd over de erogene zones van de vrouw en de tips om niet in zijn hoofd te zitten worden geprobeerd. De vrouw heeft veel tips gekregen over het verwennen van de erogene zones van de man en het lekker over elkaarheen laten glijden van de lichaamsdelen. Al met al zijn we een hele ervaring rijker. Nu nog tijd vrij maken om het wat vaker toe te passen maar dat gaat zeker goed komen. Tania is een lieve vrouw met veel kennis en ervaring. Ze weet de dingen op een goede manier uit te leggen waardoor je het snel op pakt. Wij raden Tania bij iedereen aan. Echt een super ervaring.
Anna
Voor mijn vrijgezellenfeest een workshop Erotisch Masseren van Tania gehad. Super leuk! Erg gezellig en grappig om met een groep meiden te doen, en ook nog eens zeer leerzaam. Zeker een aanrader!
R&M
Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 20 jaar getrouwd, we hebben een prima seksleven vonden we, maar we merkte ook dat de jaren samen het spannende en nieuwe er wel een beetje vanaf had gesleten. Vaker deden we een beetje ons eigen ding, in onze eigen bubbel. Tania heeft ons met enkele simpele voorbeelden en inzichten doen inzien dat het helemaal anders kan! Aandacht (oprechte aandacht!) voor elkaar maakt dat je samen in een heerlijke bubbel kan komen, niet ieder in z'n eigen bubbeltje. Een wereld ging voor ons open. We dachten elkaar en onszelf zogoed te kennen, maar er valt heel zo veel te leren! En het zijn echt de (achteraf) eenvoudige dingen die het verschil maken en Tania legt het heel helder uit. Mannen en vrouwen beleven seks echt héél anders, maar je kan elkaar zo simpel leren begrijpen. Daarna zijn we doorgegaan met de erotisch masseren workshop, met het net geleerde in gedachten was dat ook een fantastische ervaring! We gaan hier jaren plezier van hebben! Hoewel we ons letterlijk én figuurlijk helemaal bloot hebben gegeven, voelde dit nooit ongemakkelijk aan. Tania, dank je wel voor heldere uitleg en inzichten.
Anoniem
Interessant en leerzaam om met Tania te praten. Echt een andere kijk op seks gekregen. Het mooie is, het was allesbehalve plat. Ze vertelt juist respectvol over seks om er optimaal van te kunnen genieten, zonder dat het om platte seks gaat.
Lisa
Wij zijn op de laatste dag van het jaar als koppel bij Tania langs geweest. Meteen knallend het oude jaar afgesloten samen! Wij wisten niet wat we echt konden verwachten, hebben een goed seks leven maar wouden toch net iets meer. Wij vertelde Tania wat onze verlangens waren. Tania heeft de workshop hier precies op aangepast wat heel erg fijn was en ze nam echt de tijd voor ons. In het begin voel je je natuurlijk een beetje ongemakkelijk want dit doe je niet dagelijks.. Tania gaf ons een heel erg fijn en warm gevoel waardoor je je erg snel op je gemak voelde. Tania nog heel erg bedankt voor alles! Wij hebben veel aan de workshop gehad 🙂 En als wij nog een keer wat anders willen komen wij zeker weer bij jou terug.
E&M
Wij gingen als redelijk vers koppel van twee jaar uit nieuwsgierigheid naar Tania voor de coaching 1 workshop. We vonden alletwee dat we al goed contact maakten tijdens de seks, en waren aangenaam verrast toen bleek dat we hier nog veel in kunnen verbeteren. Tania leek snel en goed door te hebben waar de knelpunten zaten en gaf goede manieren om ermee te dealen. We vonden dat ze helder, professioneel en vriendelijk communiceerde Tania, dank voor je inzichten en succes met alles!
Wubbe en Aukje
Wij wilden wel eens wat meer leren over masseren. Je masseert elkaar wel, maar in onze ogen kan het altijd beter. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Tania. Zoals de meesten vonden ook wij het spannend en was het in het begin wat onwennig. Tania gaat hier heel goed mee om, je voelt je al snel op je gemak. Ze legt de verschillen uit tussen mannen en vrouwen en je ervaart dit ook tijdens de cursus. Wij hebben er zeker van geleerd, veel nieuwe dingen ontdekt. We genieten van het geleerde, het vergt nog wat oefening hier en daar, maar het mooie ervan is....... je kunt het nooit fout doen!! Lieve Tania, wij willen jou ontzettend bedanken voor de ontspannen cursus. Veel liefs van Wubbe en Aukje.
Hanneke
Voor mijn 50ste verjaardag had mijn vriendin een geweldige verrassing geregeld. Een cursus erotisch masseren voor zowel hem als haar. Even was ik verrast en enigszins lichtelijk ongemakkelijk, maar toen Tania zich had geïntroduceerd voelden wij ons beiden op ons gemak. Tania heeft ons nieuwe inzichten gegeven om het erotisch masseren nog een diepere betekenis te geven. Lieve Tania, bedankt voor deze hele fijne en geslaagde avond. Liefs H & M