Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.238.117.56. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
139 berichten.
Kim
Als super ervaren! Veel geleerd en inzichten gekregen. Je bent gauw op je gemak en Tania neemt echt de tijd voor je. Super super super!
theo en natasja
hallo tania ja dit is lang geleden nu we ons langzaam aan het ontdekken zijn met jouw tips.En dat natasja zich durft open te stellen hebben wij een veel beter contact. Ook als we geen seks hebben ,ook niet altijd het zelfde doen is heel erg fijn en raad het iedereen aan doe eens spontaan verras haar of hem met iets anders. En ja vooral het onbekende voor natasja was een hoge drempel om dingen los te laten maar de woorden nu ik wil dit nooit meer missen doet me heel erg veel als man.Want vrouwen kom op voor jezelf en laat je lichaam genieten van als dat moois wat er is om samen te ontdekken dank Tania voor dit gr theo natasja
Anoniem
Begin ongemakkelijk, begrijpelijk, maar door directheid Tania komt ze snel tot inzicht hoe ver je als stel bent. Toen leerden we het grote verschil tussen masseren en erotisch masseren. Ze gaat goed in op de sensuele ervaringen van man en vrouw en je merkt de verschillen. Gedachten en gevoelens, het hier en het nu. En gewoon de technieken. Maar zo gewoon is dat niet, het is ultiem ervaren en genieten en heel veel nieuw! Brengt ons zeker op een veel hoger niveau van genot! Dankje Tania.
Anoniem
Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp.
Anoniem
Enorme eye opener geweest over de verschillen tussen hoe mannen en vrouwen seks ervaren. Tania leert je vrijen met je gevoel in plaats van met je hoofd. Voor mij heel belangrijk, ik wil nog wel eens overanalyseren en ik kan heel druk zijn in mijn hoofd. Stuiterbal noemde ze mij! Alles is bespreekbaar, en met goede dosis diepgang en humor ook nog eens. Haar advies en begeleiding is geweldig. Mijn seksleven is pikanter en ik kan meer bieden, meer loslaten, en meer plezier ontvangen. Op cursus gaan bij haar is één van de beste beslissingen die ik heb genomen.
Anoniem
Doordat mijn vriendin een jaar in het buitenland zit was het voor ons wel nodig om wat hernieuwde energie in ons sex leven te pompen en door een workshop met Tania is dat helemaal gelukt! Ze heeft mij veel vragen gesteld waardoor ik er achter kwam wat er beter kan in ons seksleven en vervolgens heb ik daar specifieke handvaten voor gekregen en hebben wij geoefend. Na een workshop van een uur was er al een merkzaam verschil en ik heb er weer vertrouwen in dat mijn relatie weer op het goede pad zit!
Jut en Jul
Lang hebben we ons afgevraagd wat wij fijn zouden vinden in ons sexleven. Alle scenario's hebben de Revu gepasseerd. Via Google kwamen we bij de site uit van Tania en na enigszins twijfelen de cursus 4 voor stellen geboekt. Vandaag was het zover en reden we vol spanning naar Hilversum. In de auto waren er nog wel vraagtekens over het hoe en wat. Bij binnenkomst werden we op ons gemak gesteld door eerst even wat te drinken. Koffie 😂 Tijdens het gesprek met Tania worden er diverse vragen gesteld en worden wij ons er bewust van waar het wel eens fout gaat bij ons. Zowel voor haar als voor hem een echte eye opener. Het klinkt allemaal erg logisch. Het praktijk gedeelte was voor ons een hele beleving. Hoe zorg je ervoor dat je partner vrij geniet. Dat mannen anders inelkaar steken dan vrouwen is wel duidelijk nu, het kwartje is gevallen.
anonyma
Na de scheiding al weer enige tijd single, merkte ik wat wat praktische hulp nodig had op het liefdespad. Via een zoektocht op het internet ben ik bij Tania terecht gekomen en vond het een fijne ervaring. Ze heeft een professionele benadering en ze is helder en duidelijk in haar aanwijzingen. We hebben samen een body to body oefening gedaan; heel goed!
M&J
Als jonge ouders met een druk gezinsleven hadden we behoefte aan tips om meer te genieten van elkaar. Wij besloten om bij Tania langs te gaan voor coaching #4! Tania bleek op basis van een aantal vragen en een goed gesprek in staat om ons een aantal concrete tips te geven voor een beter en intiemer seksleven! Absolute aanrader in een ontspannen sfeer!
Jong en gelukkig stel
Had ik Tania maar jaren eerder gevonden. Het heeft ons samen zo veel gebracht. Een verrijking voor onze seks en indirect ook voor onze relatie. Voorheen heb ik tantracursussen gedaan en tal van boeken gelezen, maar we vonden niet de verdieping en oplossing voor waar wij mee zaten. Ondanks we ons best deden, misten we soms de aansluiting, de verbinding en de overgave. Tania had snel inzicht en kon ons coaching en praktische tips geven waar we echt iets aan hadden. We vonden haar heel professioneel en voelden ons snel vertrouwd en op ons gemak. Een van de belangrijkste lessen die we leerden was onze mindset te veranderen waardoor we echt in verbinding kunnen gaan en samen kunnen genieten. Super bedankt Tania!
Christelijk stel
Ook wij zijn aan de beurt geweest om bij Tania langs te gaan... In 'onze kringen' is het niet gebruikelijk om over je seksleven met anderen te praten. Laat staan als je er klachten over hebt. Daarnaast is het voor sommigen 'onder ons' voor je huwelijk zelfs een taboe... De stap om naar Tania te gaan, heeft me dan ook 2 jaar gekost voor ik het 'durfde', maar uiteindelijk heb ik de cursus 'voor stellen' kado gegeven voor mijn man's eerste vaderdag. Tsja... er is iets met seks nadat je kinderen krijgt, en als de seks daarvoor ook al niet daverend was, wat moet je dan... Ik koos voor optie 4; les voor stellen. Seks is iets wat je samen doet en leert. Tania was zeer professioneel. In eerste instantie durfde ik niet naakt aan de slag, maar al gaande weg voelde ik me voldoende op mn gemak. We hebben er veel aan gehad en daarom zouden we het ook zeker aan bevelen!
ozzie
Ik kwam bij Tania voor de cursus voor mannen om een betere minnaar te worden voor de momenten dat ik en mijn vrouw sex hebben. Tania heeft mij een goede spiegel voorgehouden en de vinger op de zere plek gelegd. Met de gegeven handvaten ben ik direct aan de slag gegaan en heb een verandering bemerkt. Nog geen drastisch verschil maar wel drastisch in de manier waarop ik het ervaar. Ik heb zin om aan de slag te gaan met de subtiele verandering om deze uit te breiden. Tania haar cursus was van een andere kant bekeken en zeer waardevol in mijn zoektocht.
E&Y
Vorige week de cursus erotische massage gedaan. In het begin was het erg onwennig, maar door Tania wordt je helemaal op je gemak gesteld. Niets moet, maar uiteindelijk ons heel vrij gevoeld. Samen veel nieuwe dingen geleerd, nieuwe technieken en ook het genieten van elkaar zonder met de gedachten "ergens anders" te zijn. Het geleerde in de praktijk toegepast en het bevalt uitstekend. We genieten al meer dan 30 jaar van elkaar maar door deze cursus leer je nog intenser van elkaar genieten. Een echte aanrader dus.
K&J
Afgelopen zaterdag hebben wij les 4 voor stellen gedaan. Wij wisten niet echt wat ons te wachten stond, maar het is ons 100% mee gevallen. Wij mochten beide ons verhaal doen waar ze op in ging en vragen stelde. Wij zijn weer bewust geworden van ons gevoel en wat we eigenlijk verwachten van elkaar. Tijdens het praktijk gedeelte stelde ze ons snel op ons gemak waardoor alles eigenlijk vanzelf ging. Wij zouden dit aanraden voor iedereen die even in een dip zit of gewoon weer op een andere manier wil genieten van elkaar! Bedankt!!
Een gelukkig stel
Aan het begin was het wel even spannend, maar we werden snel op ons gemak gesteld. Veel leuke tips gekregen. Ze bracht ons tot de essentie waar het allemaal om draait: in het hier en nu samen elkaar aanvoelen en het moment beleven. Het is beslist aan te raden.
G&M
Vandaag een erotische massage workshop gevolgd bij Tania. Als wij ons ontvangst en gevoel, die wij kregen, kort zouden moeten omschrijven, dan zou dat professioneel & warm zijn. Tania creërt een veilige en vertrouwde omgeving waar enige schroom of nervositeit snel verdwijnt. Professioneel en met humor wist zij ons technieken aan te leren die wij allebei als zeer prettig en opwindend hebben ervaren. Ondanks dat ons seksleven in onze, vrije prille, relatie lekker en goed is hebben wij er allebei nog veel van kunnen leren om nog meer van elkaar en met elkaar te genieten. Dank je wel Tania en wij hopen jou zeker nog eens te bezoeken.
C en N
Tania heeft ons thuis, in onze vertrouwde omgeving, meegenomen naar The Next Level in genieten met elkaar. We hebben weer voor maanden nieuwe inspiratie! Dank je wel, C en N.
Anoniem
Lieve Tania, Vandaag hebben wij bij jou coaching 1 gevolgd, het is ons erg goed bevallen! We vonden het erg prettig hoe je ons welkom heette en met ons omging. Vantevoren hadden we wel wat spanning, maar die vloeide door jouw open en professionele houding vanzelf weg. We hebben veel geleerd en het bij thuiskomst nog eens overgedaan 😉 Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.
Mark
Hi Tania. Bedankt voor de 1 op 1 sessie. Ik heb veel geleerd en ga die lessen met vertrouwen toepassen. Je hebt een hele prettige manier van werken door mensen op hun gemak te stellen en de nodige humor in je lessen te verwerken. Ik heb er van genoten. Voor iedereen die zijn sexleven serieus neemt en aan zichzelf wil werken een absolute aanrader.
Isabelle
Lieve Tania, elkaar aanvoelen, uit het hoofd, weg van gedachten en mindfull vrijen, verwachting meer dan overtroffen, echt een openbaring en verrijking voor ons liefdesleven. Heel dankbaar voor je zorgvuldige begeleiding!