Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 18.207.136.189. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
148 berichten.
T&T
Wij hebben een heerlijk en actief sexleven maar wilden dit verbeteren door bewuster met elkaar te vrijen. We hebben dus aangemeld bij Tania. Afgelopen zaterdag de cursus erotisch masseren voor stellen gevolgd. Nadruk lag op de erogene zones van de man en vrouw. Na een zeer herkenbaar theoretisch gedeelte zijn we aan de slag gegaan. Tania weet je heel goed op je gemak te stellen en weet je op een leuke manier te corrigeren. Voor ons was het een leerzame ervaring. We hebben geleerd om uit ons “hoofd” te blijven waardoor we nog meer van elkaar konden genieten. Met de tip om veel te oefenen gaan we zeker aan de slag. Wij kunnen deze cursus dan ook van harte aanbevelen.
W&H
Bedankt voor de super leuke en leerzame cursus erotisch masseren. Ons sexleven was al prima maar door het volgen van deze cursus zijn we nog meer dingen over elkaar gaan ontdekken. De man heeft vooral veel geleerd over de erogene zones van de vrouw en de tips om niet in zijn hoofd te zitten worden geprobeerd. De vrouw heeft veel tips gekregen over het verwennen van de erogene zones van de man en het lekker over elkaarheen laten glijden van de lichaamsdelen. Al met al zijn we een hele ervaring rijker. Nu nog tijd vrij maken om het wat vaker toe te passen maar dat gaat zeker goed komen. Tania is een lieve vrouw met veel kennis en ervaring. Ze weet de dingen op een goede manier uit te leggen waardoor je het snel op pakt. Wij raden Tania bij iedereen aan. Echt een super ervaring.
Anna
Voor mijn vrijgezellenfeest een workshop Erotisch Masseren van Tania gehad. Super leuk! Erg gezellig en grappig om met een groep meiden te doen, en ook nog eens zeer leerzaam. Zeker een aanrader!
R&M
Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 20 jaar getrouwd, we hebben een prima seksleven vonden we, maar we merkte ook dat de jaren samen het spannende en nieuwe er wel een beetje vanaf had gesleten. Vaker deden we een beetje ons eigen ding, in onze eigen bubbel. Tania heeft ons met enkele simpele voorbeelden en inzichten doen inzien dat het helemaal anders kan! Aandacht (oprechte aandacht!) voor elkaar maakt dat je samen in een heerlijke bubbel kan komen, niet ieder in z'n eigen bubbeltje. Een wereld ging voor ons open. We dachten elkaar en onszelf zogoed te kennen, maar er valt heel zo veel te leren! En het zijn echt de (achteraf) eenvoudige dingen die het verschil maken en Tania legt het heel helder uit. Mannen en vrouwen beleven seks echt héél anders, maar je kan elkaar zo simpel leren begrijpen. Daarna zijn we doorgegaan met de erotisch masseren workshop, met het net geleerde in gedachten was dat ook een fantastische ervaring! We gaan hier jaren plezier van hebben! Hoewel we ons letterlijk én figuurlijk helemaal bloot hebben gegeven, voelde dit nooit ongemakkelijk aan. Tania, dank je wel voor heldere uitleg en inzichten.
Anoniem
Interessant en leerzaam om met Tania te praten. Echt een andere kijk op seks gekregen. Het mooie is, het was allesbehalve plat. Ze vertelt juist respectvol over seks om er optimaal van te kunnen genieten, zonder dat het om platte seks gaat.
Lisa
Wij zijn op de laatste dag van het jaar als koppel bij Tania langs geweest. Meteen knallend het oude jaar afgesloten samen! Wij wisten niet wat we echt konden verwachten, hebben een goed seks leven maar wouden toch net iets meer. Wij vertelde Tania wat onze verlangens waren. Tania heeft de workshop hier precies op aangepast wat heel erg fijn was en ze nam echt de tijd voor ons. In het begin voel je je natuurlijk een beetje ongemakkelijk want dit doe je niet dagelijks.. Tania gaf ons een heel erg fijn en warm gevoel waardoor je je erg snel op je gemak voelde. Tania nog heel erg bedankt voor alles! Wij hebben veel aan de workshop gehad 🙂 En als wij nog een keer wat anders willen komen wij zeker weer bij jou terug.
E&M
Wij gingen als redelijk vers koppel van twee jaar uit nieuwsgierigheid naar Tania voor de coaching 1 workshop. We vonden alletwee dat we al goed contact maakten tijdens de seks, en waren aangenaam verrast toen bleek dat we hier nog veel in kunnen verbeteren. Tania leek snel en goed door te hebben waar de knelpunten zaten en gaf goede manieren om ermee te dealen. We vonden dat ze helder, professioneel en vriendelijk communiceerde Tania, dank voor je inzichten en succes met alles!
Wubbe en Aukje
Wij wilden wel eens wat meer leren over masseren. Je masseert elkaar wel, maar in onze ogen kan het altijd beter. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij Tania. Zoals de meesten vonden ook wij het spannend en was het in het begin wat onwennig. Tania gaat hier heel goed mee om, je voelt je al snel op je gemak. Ze legt de verschillen uit tussen mannen en vrouwen en je ervaart dit ook tijdens de cursus. Wij hebben er zeker van geleerd, veel nieuwe dingen ontdekt. We genieten van het geleerde, het vergt nog wat oefening hier en daar, maar het mooie ervan is....... je kunt het nooit fout doen!! Lieve Tania, wij willen jou ontzettend bedanken voor de ontspannen cursus. Veel liefs van Wubbe en Aukje.
Hanneke
Voor mijn 50ste verjaardag had mijn vriendin een geweldige verrassing geregeld. Een cursus erotisch masseren voor zowel hem als haar. Even was ik verrast en enigszins lichtelijk ongemakkelijk, maar toen Tania zich had geïntroduceerd voelden wij ons beiden op ons gemak. Tania heeft ons nieuwe inzichten gegeven om het erotisch masseren nog een diepere betekenis te geven. Lieve Tania, bedankt voor deze hele fijne en geslaagde avond. Liefs H & M
Kim
Als super ervaren! Veel geleerd en inzichten gekregen. Je bent gauw op je gemak en Tania neemt echt de tijd voor je. Super super super!
theo en natasja
hallo tania ja dit is lang geleden nu we ons langzaam aan het ontdekken zijn met jouw tips.En dat natasja zich durft open te stellen hebben wij een veel beter contact. Ook als we geen seks hebben ,ook niet altijd het zelfde doen is heel erg fijn en raad het iedereen aan doe eens spontaan verras haar of hem met iets anders. En ja vooral het onbekende voor natasja was een hoge drempel om dingen los te laten maar de woorden nu ik wil dit nooit meer missen doet me heel erg veel als man.Want vrouwen kom op voor jezelf en laat je lichaam genieten van als dat moois wat er is om samen te ontdekken dank Tania voor dit gr theo natasja
Anoniem
Begin ongemakkelijk, begrijpelijk, maar door directheid Tania komt ze snel tot inzicht hoe ver je als stel bent. Toen leerden we het grote verschil tussen masseren en erotisch masseren. Ze gaat goed in op de sensuele ervaringen van man en vrouw en je merkt de verschillen. Gedachten en gevoelens, het hier en het nu. En gewoon de technieken. Maar zo gewoon is dat niet, het is ultiem ervaren en genieten en heel veel nieuw! Brengt ons zeker op een veel hoger niveau van genot! Dankje Tania.
Anoniem
Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp.
Anoniem
Enorme eye opener geweest over de verschillen tussen hoe mannen en vrouwen seks ervaren. Tania leert je vrijen met je gevoel in plaats van met je hoofd. Voor mij heel belangrijk, ik wil nog wel eens overanalyseren en ik kan heel druk zijn in mijn hoofd. Stuiterbal noemde ze mij! Alles is bespreekbaar, en met goede dosis diepgang en humor ook nog eens. Haar advies en begeleiding is geweldig. Mijn seksleven is pikanter en ik kan meer bieden, meer loslaten, en meer plezier ontvangen. Op cursus gaan bij haar is één van de beste beslissingen die ik heb genomen.
Anoniem
Doordat mijn vriendin een jaar in het buitenland zit was het voor ons wel nodig om wat hernieuwde energie in ons sex leven te pompen en door een workshop met Tania is dat helemaal gelukt! Ze heeft mij veel vragen gesteld waardoor ik er achter kwam wat er beter kan in ons seksleven en vervolgens heb ik daar specifieke handvaten voor gekregen en hebben wij geoefend. Na een workshop van een uur was er al een merkzaam verschil en ik heb er weer vertrouwen in dat mijn relatie weer op het goede pad zit!
Jut en Jul
Lang hebben we ons afgevraagd wat wij fijn zouden vinden in ons sexleven. Alle scenario's hebben de Revu gepasseerd. Via Google kwamen we bij de site uit van Tania en na enigszins twijfelen de cursus 4 voor stellen geboekt. Vandaag was het zover en reden we vol spanning naar Hilversum. In de auto waren er nog wel vraagtekens over het hoe en wat. Bij binnenkomst werden we op ons gemak gesteld door eerst even wat te drinken. Koffie 😂 Tijdens het gesprek met Tania worden er diverse vragen gesteld en worden wij ons er bewust van waar het wel eens fout gaat bij ons. Zowel voor haar als voor hem een echte eye opener. Het klinkt allemaal erg logisch. Het praktijk gedeelte was voor ons een hele beleving. Hoe zorg je ervoor dat je partner vrij geniet. Dat mannen anders inelkaar steken dan vrouwen is wel duidelijk nu, het kwartje is gevallen.
anonyma
Na de scheiding al weer enige tijd single, merkte ik wat wat praktische hulp nodig had op het liefdespad. Via een zoektocht op het internet ben ik bij Tania terecht gekomen en vond het een fijne ervaring. Ze heeft een professionele benadering en ze is helder en duidelijk in haar aanwijzingen. We hebben samen een body to body oefening gedaan; heel goed!
M&J
Als jonge ouders met een druk gezinsleven hadden we behoefte aan tips om meer te genieten van elkaar. Wij besloten om bij Tania langs te gaan voor coaching #4! Tania bleek op basis van een aantal vragen en een goed gesprek in staat om ons een aantal concrete tips te geven voor een beter en intiemer seksleven! Absolute aanrader in een ontspannen sfeer!
Jong en gelukkig stel
Had ik Tania maar jaren eerder gevonden. Het heeft ons samen zo veel gebracht. Een verrijking voor onze seks en indirect ook voor onze relatie. Voorheen heb ik tantracursussen gedaan en tal van boeken gelezen, maar we vonden niet de verdieping en oplossing voor waar wij mee zaten. Ondanks we ons best deden, misten we soms de aansluiting, de verbinding en de overgave. Tania had snel inzicht en kon ons coaching en praktische tips geven waar we echt iets aan hadden. We vonden haar heel professioneel en voelden ons snel vertrouwd en op ons gemak. Een van de belangrijkste lessen die we leerden was onze mindset te veranderen waardoor we echt in verbinding kunnen gaan en samen kunnen genieten. Super bedankt Tania!
Christelijk stel
Ook wij zijn aan de beurt geweest om bij Tania langs te gaan... In 'onze kringen' is het niet gebruikelijk om over je seksleven met anderen te praten. Laat staan als je er klachten over hebt. Daarnaast is het voor sommigen 'onder ons' voor je huwelijk zelfs een taboe... De stap om naar Tania te gaan, heeft me dan ook 2 jaar gekost voor ik het 'durfde', maar uiteindelijk heb ik de cursus 'voor stellen' kado gegeven voor mijn man's eerste vaderdag. Tsja... er is iets met seks nadat je kinderen krijgt, en als de seks daarvoor ook al niet daverend was, wat moet je dan... Ik koos voor optie 4; les voor stellen. Seks is iets wat je samen doet en leert. Tania was zeer professioneel. In eerste instantie durfde ik niet naakt aan de slag, maar al gaande weg voelde ik me voldoende op mn gemak. We hebben er veel aan gehad en daarom zouden we het ook zeker aan bevelen!