Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.234.143.26. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
130 berichten.
Jong en gelukkig stel
Had ik Tania maar jaren eerder gevonden. Het heeft ons samen zo veel gebracht. Een verrijking voor onze seks en indirect ook voor onze relatie. Voorheen heb ik tantracursussen gedaan en tal van boeken gelezen, maar we vonden niet de verdieping en oplossing voor waar wij mee zaten. Ondanks we ons best deden, misten we soms de aansluiting, de verbinding en de overgave. Tania had snel inzicht en kon ons coaching en praktische tips geven waar we echt iets aan hadden. We vonden haar heel professioneel en voelden ons snel vertrouwd en op ons gemak. Een van de belangrijkste lessen die we leerden was onze mindset te veranderen waardoor we echt in verbinding kunnen gaan en samen kunnen genieten. Super bedankt Tania!
Christelijk stel
Ook wij zijn aan de beurt geweest om bij Tania langs te gaan... In 'onze kringen' is het niet gebruikelijk om over je seksleven met anderen te praten. Laat staan als je er klachten over hebt. Daarnaast is het voor sommigen 'onder ons' voor je huwelijk zelfs een taboe... De stap om naar Tania te gaan, heeft me dan ook 2 jaar gekost voor ik het 'durfde', maar uiteindelijk heb ik de cursus 'voor stellen' kado gegeven voor mijn man's eerste vaderdag. Tsja... er is iets met seks nadat je kinderen krijgt, en als de seks daarvoor ook al niet daverend was, wat moet je dan... Ik koos voor optie 4; les voor stellen. Seks is iets wat je samen doet en leert. Tania was zeer professioneel. In eerste instantie durfde ik niet naakt aan de slag, maar al gaande weg voelde ik me voldoende op mn gemak. We hebben er veel aan gehad en daarom zouden we het ook zeker aan bevelen!
ozzie
Ik kwam bij Tania voor de cursus voor mannen om een betere minnaar te worden voor de momenten dat ik en mijn vrouw sex hebben. Tania heeft mij een goede spiegel voorgehouden en de vinger op de zere plek gelegd. Met de gegeven handvaten ben ik direct aan de slag gegaan en heb een verandering bemerkt. Nog geen drastisch verschil maar wel drastisch in de manier waarop ik het ervaar. Ik heb zin om aan de slag te gaan met de subtiele verandering om deze uit te breiden. Tania haar cursus was van een andere kant bekeken en zeer waardevol in mijn zoektocht.
E&Y
Vorige week de cursus erotische massage gedaan. In het begin was het erg onwennig, maar door Tania wordt je helemaal op je gemak gesteld. Niets moet, maar uiteindelijk ons heel vrij gevoeld. Samen veel nieuwe dingen geleerd, nieuwe technieken en ook het genieten van elkaar zonder met de gedachten "ergens anders" te zijn. Het geleerde in de praktijk toegepast en het bevalt uitstekend. We genieten al meer dan 30 jaar van elkaar maar door deze cursus leer je nog intenser van elkaar genieten. Een echte aanrader dus.
K&J
Afgelopen zaterdag hebben wij les 4 voor stellen gedaan. Wij wisten niet echt wat ons te wachten stond, maar het is ons 100% mee gevallen. Wij mochten beide ons verhaal doen waar ze op in ging en vragen stelde. Wij zijn weer bewust geworden van ons gevoel en wat we eigenlijk verwachten van elkaar. Tijdens het praktijk gedeelte stelde ze ons snel op ons gemak waardoor alles eigenlijk vanzelf ging. Wij zouden dit aanraden voor iedereen die even in een dip zit of gewoon weer op een andere manier wil genieten van elkaar! Bedankt!!
Een gelukkig stel
Aan het begin was het wel even spannend, maar we werden snel op ons gemak gesteld. Veel leuke tips gekregen. Ze bracht ons tot de essentie waar het allemaal om draait: in het hier en nu samen elkaar aanvoelen en het moment beleven. Het is beslist aan te raden.
G&M
Vandaag een erotische massage workshop gevolgd bij Tania. Als wij ons ontvangst en gevoel, die wij kregen, kort zouden moeten omschrijven, dan zou dat professioneel & warm zijn. Tania creërt een veilige en vertrouwde omgeving waar enige schroom of nervositeit snel verdwijnt. Professioneel en met humor wist zij ons technieken aan te leren die wij allebei als zeer prettig en opwindend hebben ervaren. Ondanks dat ons seksleven in onze, vrije prille, relatie lekker en goed is hebben wij er allebei nog veel van kunnen leren om nog meer van elkaar en met elkaar te genieten. Dank je wel Tania en wij hopen jou zeker nog eens te bezoeken.
C en N
Tania heeft ons thuis, in onze vertrouwde omgeving, meegenomen naar The Next Level in genieten met elkaar. We hebben weer voor maanden nieuwe inspiratie! Dank je wel, C en N.
Anoniem
Lieve Tania, Vandaag hebben wij bij jou coaching 1 gevolgd, het is ons erg goed bevallen! We vonden het erg prettig hoe je ons welkom heette en met ons omging. Vantevoren hadden we wel wat spanning, maar die vloeide door jouw open en professionele houding vanzelf weg. We hebben veel geleerd en het bij thuiskomst nog eens overgedaan 😉 Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.
Mark
Hi Tania. Bedankt voor de 1 op 1 sessie. Ik heb veel geleerd en ga die lessen met vertrouwen toepassen. Je hebt een hele prettige manier van werken door mensen op hun gemak te stellen en de nodige humor in je lessen te verwerken. Ik heb er van genoten. Voor iedereen die zijn sexleven serieus neemt en aan zichzelf wil werken een absolute aanrader.
Isabelle
Lieve Tania, elkaar aanvoelen, uit het hoofd, weg van gedachten en mindfull vrijen, verwachting meer dan overtroffen, echt een openbaring en verrijking voor ons liefdesleven. Heel dankbaar voor je zorgvuldige begeleiding!
Ferry&Sylvana
In een rustige setting heeft Tania ons heel goed en helder uitgelegd hoe wij ons seksleven nog beter kunnen maken dan het al is. 'S avonds al de nodige trucs en de visualisatie uitgeprobeerd met groot succes 😉 Wij raden iedereen Tania's workshops aan! We komen zeker nog een keer langs!
Marc & Tanya
Tania leert naast geavanceerde tips & tricks vooral om niet met je gedachten of visualisaties bezig te zijn, maar vooral met je gevoel. Zij geeft ook concrete aanwijzingen hoe dat te doen. Super! Een aanrader, ook voor stellen die vinden dat hun seksleven al goed is (zoals wij (-;)
Peter
Onlangs de coaching 4 gevolgd bij Tania. Door eerst een gesprek met ons te voeren heeft ze ons op ons gemak gesteld, waarna ze ons tips en trucks geleerd heeft waarmee we ons relatie nog spannender kunnen maken. Dank je wel Tania
Mick
Hoi Tania Bedankt voor de duidelijke instructies die je me gaf tijdens onzw 1 op 1 cursus. Ik ga er zeker mijn voordeel mee doen.
A en M
Gisteren een Coaching 4: Verbetering seksleven (extra) gevolgd bij Tania. Vol spanning zijn we er naar toe gegaan. Maar bij aankomst gelijk gerust gesteld. Na 19 jaar een relatie te hebben veel nieuwe dingen geleerd. Met recht een ervaring rijker. En nu vooral oefenen.
Mel
Een zeer prettige ervaring. Het genieten van seks en hierin losgaan is bij mij nooit een probleem geweest. Echter ben ik op slot geraakt en door middel van een vertrouwd, ontspannen gesprek kreeg ik weer het vertrouwen wat ik miste. Kortom; ook als je al van seks houdt en daarin los kon gaan, is het zeker een aanrader om naar Tania te gaan. Bij mij ging het meer om de gedachten en aannames die ik vooraf maak aan het seks hebben. Tania heeft me ervan bewust gemaakt dat het een kwestie van doen en vooral voelen van.. is. Eigenlijk een les voor meer dan alleen seks. Heeft me weer een duw in de goede richting gegeven! Top
Denise
Twee weken geleden hebben mijn vriend en ik de coaching 1 cursus bij Tania gevolgd. We hebben een leuk en spannend seksleven en wilden dit uitbreiden door ons nog meer in elkaars lichaam te verdiepen. Zo kwamen we bij Tania terecht. Het was erg prettig en de sfeer was goed! Tikje ongemakkelijk in het begin,maar Tania heeft ons direct op ons gemak gesteld met haar open en relaxte houding en het was vrij snel een ontspannen middag. Het is een absolute aanrader voor koppels en een verrijking voor je seksleven! Nu kunnen we nóg meer van elkaar genieten:)
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
Nina
Voor een vriendinnenweekend een workshop van Tania geboekt. Het was geweldig! Jammer dat er nog steeds zo’n taboe heerst op sex, want ik denk dat iedereen heel veel baat bij deze cursus kan hebben. Tania is een spontane enthousiaste vrouw die zeer vakbekwaam is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft hele duidelijke tips en instructies. Zij heeft in laten zien dat sex dood normaal is en vooral heel erg leuk en lekker. Ik raad echt iedereen deze workshop van haar aan!