Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.235.108.188. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
136 berichten.
Mick
Hoi Tania Bedankt voor de duidelijke instructies die je me gaf tijdens onzw 1 op 1 cursus. Ik ga er zeker mijn voordeel mee doen.
A en M
Gisteren een Coaching 4: Verbetering seksleven (extra) gevolgd bij Tania. Vol spanning zijn we er naar toe gegaan. Maar bij aankomst gelijk gerust gesteld. Na 19 jaar een relatie te hebben veel nieuwe dingen geleerd. Met recht een ervaring rijker. En nu vooral oefenen.
Mel
Een zeer prettige ervaring. Het genieten van seks en hierin losgaan is bij mij nooit een probleem geweest. Echter ben ik op slot geraakt en door middel van een vertrouwd, ontspannen gesprek kreeg ik weer het vertrouwen wat ik miste. Kortom; ook als je al van seks houdt en daarin los kon gaan, is het zeker een aanrader om naar Tania te gaan. Bij mij ging het meer om de gedachten en aannames die ik vooraf maak aan het seks hebben. Tania heeft me ervan bewust gemaakt dat het een kwestie van doen en vooral voelen van.. is. Eigenlijk een les voor meer dan alleen seks. Heeft me weer een duw in de goede richting gegeven! Top
Denise
Twee weken geleden hebben mijn vriend en ik de coaching 1 cursus bij Tania gevolgd. We hebben een leuk en spannend seksleven en wilden dit uitbreiden door ons nog meer in elkaars lichaam te verdiepen. Zo kwamen we bij Tania terecht. Het was erg prettig en de sfeer was goed! Tikje ongemakkelijk in het begin,maar Tania heeft ons direct op ons gemak gesteld met haar open en relaxte houding en het was vrij snel een ontspannen middag. Het is een absolute aanrader voor koppels en een verrijking voor je seksleven! Nu kunnen we nóg meer van elkaar genieten:)
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
Nina
Voor een vriendinnenweekend een workshop van Tania geboekt. Het was geweldig! Jammer dat er nog steeds zo’n taboe heerst op sex, want ik denk dat iedereen heel veel baat bij deze cursus kan hebben. Tania is een spontane enthousiaste vrouw die zeer vakbekwaam is. Ze stelt je direct op je gemak en geeft hele duidelijke tips en instructies. Zij heeft in laten zien dat sex dood normaal is en vooral heel erg leuk en lekker. Ik raad echt iedereen deze workshop van haar aan!
Joel
Als verrassing heb ik een afspraak geregeld bij Tania voor mij en mijn vriendin. We hebben een cursus erotisch masseren gevolgd. Laat ik bij het begin beginnen. Dat we bij Tania voor de deur stonden had ze al een vermoeden wat we gingen doen maar pas toen we binnen waren werd het helemaal duidelijk. Helaas kreeg ik niet de gewenste verwachte reactie, in tegendeel zelfs. We zijn toen even bij de deur blijven praten. Na enkele minuten gingen we gelukkig toch door naar binnen. Eenmaal in de cursus ruimte gekomen werd de sfeer steeds beter en uit eindelijk na een minuut of 10 echt heel ontspannen en leuk. We hebben vollop genoten van de cursus en vooral ook veel geleerd. Achteraf waren we allebei blij dat we de cursus hebben gevolgd. Tania hardstikke bedankt vooral voor je geduld bij binnenkomst en voor alle goeie tips.
Richard
We hebben de workshop bij koppels gevolgd bij Tania omdat ons seksleven sinds de geboorte van ons zoontje is ingeslapen. Allebei moe, zin op momenten dat het niet uitkomt en als we dan seks hadden dan kwamen we niet verder dan de "standaard huwelijksseks". Dit wilden wij veranderen. De workshop bij Tania was lekker ontspannen, ze gaf ons het gevoel dat we overal over konden praten. We kregen tips om zin te maken en kunnen inmiddels zeggen dat ze stukje bij beetje helpen om elkaar weer op de juiste momenten te vinden. Daarnaast hadden we ook het praktijkgedeelte bij Tania geboekt. In het begin is het best even gek om met een derde persoon erbij les te krijgen in bepaalde technieken, maar al snel verdween de gene en konden we ons concentreren op de lesstof. Ook hier voor beide echte eye-openers gekregen over hoe seks nog meer kan en ook echt plezieriger is dan de "standaard" seks. Na afloop hebben de filmpjes geholpen om het geleerde verder in de praktijk te brengen. Wij kunnen Tania van harte aanbevelen voor elk koppel die meer uit hun seksleven wil halen dan de "standaard huwelijksseks". Tania, dank je wel!
Anoniem
Dankje wel voor de heel leerrijke workshop. Samen met de instructiefilms heb ik hier echt heel veel uit geleerd. Waar ik in het verleden maar wat improviseerde zonder dat ik een flauw idee had waar ik mee bezig was, kan ik nu gericht 'tewerk' gaan en wordt het zo voor beiden 1000x aangenamer. Ik heb dit nadien toegepast samen met mijn vrouw en het resultaat was verbluffend.
VrijgezEl
Ontzettend leuke en vooral ook leerzame cursus gehad op ons vrijgezellenfeest! Heel veel gelachen met Tania die een goed gevoel voor humor heeft maar in ons aantekeningen schriftje ook goed meegeschreven met alle interessante tips en trucs. Een echte aanrader! Tania, bedankt coor de bijzondere middag 😉
Kitty
Ik heb twee dagen geleden een superleuke 1-1 workshop gehad. Warm ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak bij Tania. Het was super leerzaam, Ze is superdeskundig , het was zeker leerzaam. Geweldige tips en tools gekregen,zeker een aanrader. Bedankt Tania en zoals je al zei : genieten 🙂
C&J
Geweldig! We hadden al een super sex leven en toch hebben we erg fijne en heerlijke tips en tools gekregen. We hebben de uitgebreide workshop van Tania gehad en raden dit echt iedereen aan! Tania bedankt!!!
Carmen
Geweldig goede 1-1 sessie/ workshop gehad. Tania is zeer deskundig en absoluut een vakvrouw op dit gebied. Wilde eerst naar een sexuoloog, echter te theoretisch. Dit is veel meer to the point. Knelpunten kunnen ook besproken worden. Nieuwe inzichten en eye openers gekregen. AANRADER, voor welk doel dan ook!!!
Marc
Door zeer positieve geluiden over jou n.a.v. van een vrijgezellen workshop voor vrouwen, heb ik je gevraagd of je iets soortgelijks voor mannen ook zou willen doen? Gelukkig wel en gelukkig maar 😉 Elf heren, allemaal met vaste partner en in leeftijd variërend van 35 tot 50, hingen na de eerste gewenning* bijna 2 uur aan je lippen. Leerzaam, eye openers, geweldige tips en (vonden een aantal heren echt een hele grote pré) allesbehalve plat. Bedankt! * lees: macho bravoure gereutel
Roos
Wat een leuke workshop (vrijgezellenfeest) heb jij ons gegeven. Het was super leerzaam. Ik heb net al wat geoefend. Het viel in de smaak.
P&A
Vorige week hebben wij een cursus bij Tania gevolgd. Wij hebben al een geweldig sexleven en hadden eerlijk gezegd het gevoel dat er niets nieuws te leren viel. Maar wat hebben wij ons vergist! Na 1,5 uur zijn wij zoveel wijzer geworden. Tania is discreet en weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Het is een echte aanrader deze cursus te volgen. De investering van 1,5 uur is het dubbel en dwars waard.
Roger
Enkele weken geleden een 1 op 1 workshop gehad met Tania omdat ik een goede minnaar wil zijn ( heb nog nooit klachten gehad maar ook nog nooit echte complimenten). Deze workshop van een uur heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en uiteindelijk heeft Tania me een aantal zaken bijgebracht welke ik nu gebruik. Ik merk nu al positieve reacties maar merk dat ik er nog lang niet ben maar dat komt hopelijk door veel te oefenen. Tania nogmaals bedankt!
M & M
Gisteren hebben we een uitgebreide workshop bij Tanya gevolgd. We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Onze verwachtingen waren eigenlijk vrij hoog. Maar Tanya heeft er voor gezorgd dat onze verwachtingen overstegen werden. Diezelfde avond zijn we met het geleerde gaan oefenen en wat we wilden bereiken is ons gelukt. Dank je wel, Tanya. We komen zeker nog eens terug! x
E&A
Het is al weer een paar weken geleden, dat wij als echtpaar bij Tania geweest zijn. Onze sex is al jaren best een probleem omdat het vaak gepaard gaat met pijn. Na enkele jaren in behandeling bij een sexuoloog te zijn , zochten we naar wat meer praktische vaardigheden. Toen kwamen we op de site van Tania terecht.. De recensies in het gastenboek waren heel positief en veelbelovend. Met dit gevoel gingen wij eind januari op weg naar Hilversum. We werden zeer gastvrij ontvangen door Tania. Al heel snel werden we op ons gemak gesteld en er volgende een hele persoonlijke uitleg over de verschillen tussen man en vrouw. Ondertussen schroomde ze ook niet om persoonlijke ervaringen uit haar eigen leven met ons te delen. Daarna volgde er een stukje praktijk. We moesten als partners bij elkaar oefenen. Tania gaf daarbij aanwijzigingen. Voelen is daarbij heel belangrijk. Onze huid is daarbij van essentieel belang maar ook is het erg belangrijk om je hoofd leeg te maken om in de juiste flow te komen. We hebben de sessie bij Tania ervaren als een echt eye-opener. We gingen opgetogen naar huis met een bijzondere ervaring. Een nieuwe boost voor onze sexuele relatie. Een echte aanrader. Wij hebben deze sessie als bijzonder en heel positief ervaren. We komen nog graag een keer terug voor de workshop "Erotische massage". Tania: super bedankt!!!
Erna
Samen met mijn partner hebben wij een coachingssessie met Tania gehad. Tania weet een goede en open sfeer te creeeren. Zij heeft ons net dat duwtje in de rug gegeven die wij nodig hadden. Kortom: een aanrader.