Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 18.207.136.189. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
148 berichten.
Anoniem
Dankje wel voor de heel leerrijke workshop. Samen met de instructiefilms heb ik hier echt heel veel uit geleerd. Waar ik in het verleden maar wat improviseerde zonder dat ik een flauw idee had waar ik mee bezig was, kan ik nu gericht 'tewerk' gaan en wordt het zo voor beiden 1000x aangenamer. Ik heb dit nadien toegepast samen met mijn vrouw en het resultaat was verbluffend.
VrijgezEl
Ontzettend leuke en vooral ook leerzame cursus gehad op ons vrijgezellenfeest! Heel veel gelachen met Tania die een goed gevoel voor humor heeft maar in ons aantekeningen schriftje ook goed meegeschreven met alle interessante tips en trucs. Een echte aanrader! Tania, bedankt coor de bijzondere middag 😉
Kitty
Ik heb twee dagen geleden een superleuke 1-1 workshop gehad. Warm ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak bij Tania. Het was super leerzaam, Ze is superdeskundig , het was zeker leerzaam. Geweldige tips en tools gekregen,zeker een aanrader. Bedankt Tania en zoals je al zei : genieten 🙂
C&J
Geweldig! We hadden al een super sex leven en toch hebben we erg fijne en heerlijke tips en tools gekregen. We hebben de uitgebreide workshop van Tania gehad en raden dit echt iedereen aan! Tania bedankt!!!
Carmen
Geweldig goede 1-1 sessie/ workshop gehad. Tania is zeer deskundig en absoluut een vakvrouw op dit gebied. Wilde eerst naar een sexuoloog, echter te theoretisch. Dit is veel meer to the point. Knelpunten kunnen ook besproken worden. Nieuwe inzichten en eye openers gekregen. AANRADER, voor welk doel dan ook!!!
Marc
Door zeer positieve geluiden over jou n.a.v. van een vrijgezellen workshop voor vrouwen, heb ik je gevraagd of je iets soortgelijks voor mannen ook zou willen doen? Gelukkig wel en gelukkig maar 😉 Elf heren, allemaal met vaste partner en in leeftijd variërend van 35 tot 50, hingen na de eerste gewenning* bijna 2 uur aan je lippen. Leerzaam, eye openers, geweldige tips en (vonden een aantal heren echt een hele grote pré) allesbehalve plat. Bedankt! * lees: macho bravoure gereutel
Roos
Wat een leuke workshop (vrijgezellenfeest) heb jij ons gegeven. Het was super leerzaam. Ik heb net al wat geoefend. Het viel in de smaak.
P&A
Vorige week hebben wij een cursus bij Tania gevolgd. Wij hebben al een geweldig sexleven en hadden eerlijk gezegd het gevoel dat er niets nieuws te leren viel. Maar wat hebben wij ons vergist! Na 1,5 uur zijn wij zoveel wijzer geworden. Tania is discreet en weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Het is een echte aanrader deze cursus te volgen. De investering van 1,5 uur is het dubbel en dwars waard.
Roger
Enkele weken geleden een 1 op 1 workshop gehad met Tania omdat ik een goede minnaar wil zijn ( heb nog nooit klachten gehad maar ook nog nooit echte complimenten). Deze workshop van een uur heeft me veel nieuwe inzichten gegeven en uiteindelijk heeft Tania me een aantal zaken bijgebracht welke ik nu gebruik. Ik merk nu al positieve reacties maar merk dat ik er nog lang niet ben maar dat komt hopelijk door veel te oefenen. Tania nogmaals bedankt!
M & M
Gisteren hebben we een uitgebreide workshop bij Tanya gevolgd. We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Onze verwachtingen waren eigenlijk vrij hoog. Maar Tanya heeft er voor gezorgd dat onze verwachtingen overstegen werden. Diezelfde avond zijn we met het geleerde gaan oefenen en wat we wilden bereiken is ons gelukt. Dank je wel, Tanya. We komen zeker nog eens terug! x
E&A
Het is al weer een paar weken geleden, dat wij als echtpaar bij Tania geweest zijn. Onze sex is al jaren best een probleem omdat het vaak gepaard gaat met pijn. Na enkele jaren in behandeling bij een sexuoloog te zijn , zochten we naar wat meer praktische vaardigheden. Toen kwamen we op de site van Tania terecht.. De recensies in het gastenboek waren heel positief en veelbelovend. Met dit gevoel gingen wij eind januari op weg naar Hilversum. We werden zeer gastvrij ontvangen door Tania. Al heel snel werden we op ons gemak gesteld en er volgende een hele persoonlijke uitleg over de verschillen tussen man en vrouw. Ondertussen schroomde ze ook niet om persoonlijke ervaringen uit haar eigen leven met ons te delen. Daarna volgde er een stukje praktijk. We moesten als partners bij elkaar oefenen. Tania gaf daarbij aanwijzigingen. Voelen is daarbij heel belangrijk. Onze huid is daarbij van essentieel belang maar ook is het erg belangrijk om je hoofd leeg te maken om in de juiste flow te komen. We hebben de sessie bij Tania ervaren als een echt eye-opener. We gingen opgetogen naar huis met een bijzondere ervaring. Een nieuwe boost voor onze sexuele relatie. Een echte aanrader. Wij hebben deze sessie als bijzonder en heel positief ervaren. We komen nog graag een keer terug voor de workshop "Erotische massage". Tania: super bedankt!!!
Erna
Samen met mijn partner hebben wij een coachingssessie met Tania gehad. Tania weet een goede en open sfeer te creeeren. Zij heeft ons net dat duwtje in de rug gegeven die wij nodig hadden. Kortom: een aanrader.
Karin
Samen met mijn partner hebben we een coachingssessie met Tania gehad. Ze heeft ons veel advies en tips gegeven, waar we zeker wat aan hebben. Als de ene tip niet werkt hebben we nog 100 andere waar we mee aan de slag kunnen. Uiteraard hebben we ook de filmpjes nog, dus we kunnen alles nog eens rustig terug kijken. Tania is heel onpartijdig en gaf ons een veilig en gemakkelijk gevoel. Als je twijfelt of het wat voor je is adviseer ik je het gewoon te proberen!
D
Eind vorig jaar een sessie "goede minnaar" gedaan. Het heeft mij veel meer inzicht gegeven in wat iemand heel fijn vindt. Ondertussen al veel plezier van gehad. Zeker de moeite waard.
Wim
Hoewel ik me nog zo jong als een hoentje voel, laat de kalender zien dat ik inmiddels toch al weer 63 ben. Toch blijkt dat ik ook nu nog nieuwe dingen leer op sexueel gebied. Tania geeft op een open en plezierige wijze haar kennis en ervaringen door. Ik dacht dat ik toch bijvoorbeeld redelijk wist wat de Gspot inhield, maar dat bleek toch maar heel beperkt het geval. Ook hoe werkt strelen nu eigenlijk en wat is de uitwerking daarvan en wat het verschil in beleving tussen mannen en vrouwen in dezen. Voor mij was de coaching zeer duidelijk, verhelderend en op een plezierige wijze
S&E
Vorig jaar hebben wij een cursus erotische massage gevolgd puur uit nieuwsgierigheid. Daar hebben we dagelijks zoveel plezier van...het enige waar we nog steeds ernstig op moeten oefenen is geduld!! Wat een enorme toevoeging aan ons toch al heerlijke sexleven. Het geeft je sexleven echt een totaal andere dimensie. En omdat onze honger naar meer kennis nog steeds niet gestild was hebben we twee weken geleden de 50 tinten workshop gedaan. Ook daarbij weer zoveel opgestoken. Tania is echt een vakvrouw, open, kundig, kan duidelijk uitleg geven, voelt uitstekend de "wens"van de klant aan en een goed gevoel voor humor is ook zeker aanwezig. Voor een ieder die zichzelf op sexueel vlak wil ontwikkelen echt een aanrader!!
G
Recent de workshop voor mannen gedaan bij Tania. Een hele prettige ervaring, duidelijk te merken dat ze weet waar ze over praat en past het programma "on the fly" aan naar gelang dat beter bij je eigen situatie past. Ik heb dan ook meerdere goede tips en tricks aangereikt gekregen waar ik lekker mee aan de slag kan om dominanter over te komen in de seks en mijn vrouw meer te laten genieten! Ik kan het dus iedereen aanraden!
Dineke
Wij hebben de workshop erotische massage gedaan. Wij hebben ondanks onze ervaringen nog veel nieuwe dingen opgedaan. Zeker ik als vrouw was alleen al geholpen bij het leren loslaten van al mijn gedachten tijdens het vrijen. FANTASTISCH! Eigenlijk een must voor ieder koppel of je nu ervaren of onervaren bent!
W
Gisteren (21/1/17) workshop gehad bij Tania. 1 Woord: geweldig. Je kan merken dat ze exact weet waar ze over praat. Vragen welke er toe doen zodat je de juiste uitleg krijgt gebaseerd op jouw situatie. Leuke plezierige uitleg met een goede opbouw. Een aanrader voor elke man!
A&H
Wij zijn al 35 jaar getrouwd en ons sexleven zat in een sleur. Via deze site zijn we vandaag bij Tania geweest en als je denkt alles al te weten heb je het mis. Tania heeft eerst heel duidelijk uitgelegd waar het verschil in sexbeleving tussen man en vrouw in zit, en dat vervolgens in de praktijk laten merken. Wat een eyeopener..... Ik vind Tania een mooie, open, goedlachse coach die heel goed weet hoe je de sex nieuw leven in kan blazen. Op naar de volgende 35 jaar met elkaar, maar dan meer genietend van elkaar. Tania, een dikke zoen.