Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.238.117.56. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
139 berichten.
M & M
Gisteren hebben we een uitgebreide workshop bij Tanya gevolgd. We wisten niet goed wat we moesten verwachten. Onze verwachtingen waren eigenlijk vrij hoog. Maar Tanya heeft er voor gezorgd dat onze verwachtingen overstegen werden. Diezelfde avond zijn we met het geleerde gaan oefenen en wat we wilden bereiken is ons gelukt. Dank je wel, Tanya. We komen zeker nog eens terug! x
E&A
Het is al weer een paar weken geleden, dat wij als echtpaar bij Tania geweest zijn. Onze sex is al jaren best een probleem omdat het vaak gepaard gaat met pijn. Na enkele jaren in behandeling bij een sexuoloog te zijn , zochten we naar wat meer praktische vaardigheden. Toen kwamen we op de site van Tania terecht.. De recensies in het gastenboek waren heel positief en veelbelovend. Met dit gevoel gingen wij eind januari op weg naar Hilversum. We werden zeer gastvrij ontvangen door Tania. Al heel snel werden we op ons gemak gesteld en er volgende een hele persoonlijke uitleg over de verschillen tussen man en vrouw. Ondertussen schroomde ze ook niet om persoonlijke ervaringen uit haar eigen leven met ons te delen. Daarna volgde er een stukje praktijk. We moesten als partners bij elkaar oefenen. Tania gaf daarbij aanwijzigingen. Voelen is daarbij heel belangrijk. Onze huid is daarbij van essentieel belang maar ook is het erg belangrijk om je hoofd leeg te maken om in de juiste flow te komen. We hebben de sessie bij Tania ervaren als een echt eye-opener. We gingen opgetogen naar huis met een bijzondere ervaring. Een nieuwe boost voor onze sexuele relatie. Een echte aanrader. Wij hebben deze sessie als bijzonder en heel positief ervaren. We komen nog graag een keer terug voor de workshop "Erotische massage". Tania: super bedankt!!!
Erna
Samen met mijn partner hebben wij een coachingssessie met Tania gehad. Tania weet een goede en open sfeer te creeeren. Zij heeft ons net dat duwtje in de rug gegeven die wij nodig hadden. Kortom: een aanrader.
Karin
Samen met mijn partner hebben we een coachingssessie met Tania gehad. Ze heeft ons veel advies en tips gegeven, waar we zeker wat aan hebben. Als de ene tip niet werkt hebben we nog 100 andere waar we mee aan de slag kunnen. Uiteraard hebben we ook de filmpjes nog, dus we kunnen alles nog eens rustig terug kijken. Tania is heel onpartijdig en gaf ons een veilig en gemakkelijk gevoel. Als je twijfelt of het wat voor je is adviseer ik je het gewoon te proberen!
D
Eind vorig jaar een sessie "goede minnaar" gedaan. Het heeft mij veel meer inzicht gegeven in wat iemand heel fijn vindt. Ondertussen al veel plezier van gehad. Zeker de moeite waard.
Wim
Hoewel ik me nog zo jong als een hoentje voel, laat de kalender zien dat ik inmiddels toch al weer 63 ben. Toch blijkt dat ik ook nu nog nieuwe dingen leer op sexueel gebied. Tania geeft op een open en plezierige wijze haar kennis en ervaringen door. Ik dacht dat ik toch bijvoorbeeld redelijk wist wat de Gspot inhield, maar dat bleek toch maar heel beperkt het geval. Ook hoe werkt strelen nu eigenlijk en wat is de uitwerking daarvan en wat het verschil in beleving tussen mannen en vrouwen in dezen. Voor mij was de coaching zeer duidelijk, verhelderend en op een plezierige wijze
S&E
Vorig jaar hebben wij een cursus erotische massage gevolgd puur uit nieuwsgierigheid. Daar hebben we dagelijks zoveel plezier van...het enige waar we nog steeds ernstig op moeten oefenen is geduld!! Wat een enorme toevoeging aan ons toch al heerlijke sexleven. Het geeft je sexleven echt een totaal andere dimensie. En omdat onze honger naar meer kennis nog steeds niet gestild was hebben we twee weken geleden de 50 tinten workshop gedaan. Ook daarbij weer zoveel opgestoken. Tania is echt een vakvrouw, open, kundig, kan duidelijk uitleg geven, voelt uitstekend de "wens"van de klant aan en een goed gevoel voor humor is ook zeker aanwezig. Voor een ieder die zichzelf op sexueel vlak wil ontwikkelen echt een aanrader!!
G
Recent de workshop voor mannen gedaan bij Tania. Een hele prettige ervaring, duidelijk te merken dat ze weet waar ze over praat en past het programma "on the fly" aan naar gelang dat beter bij je eigen situatie past. Ik heb dan ook meerdere goede tips en tricks aangereikt gekregen waar ik lekker mee aan de slag kan om dominanter over te komen in de seks en mijn vrouw meer te laten genieten! Ik kan het dus iedereen aanraden!
Dineke
Wij hebben de workshop erotische massage gedaan. Wij hebben ondanks onze ervaringen nog veel nieuwe dingen opgedaan. Zeker ik als vrouw was alleen al geholpen bij het leren loslaten van al mijn gedachten tijdens het vrijen. FANTASTISCH! Eigenlijk een must voor ieder koppel of je nu ervaren of onervaren bent!
W
Gisteren (21/1/17) workshop gehad bij Tania. 1 Woord: geweldig. Je kan merken dat ze exact weet waar ze over praat. Vragen welke er toe doen zodat je de juiste uitleg krijgt gebaseerd op jouw situatie. Leuke plezierige uitleg met een goede opbouw. Een aanrader voor elke man!
A&H
Wij zijn al 35 jaar getrouwd en ons sexleven zat in een sleur. Via deze site zijn we vandaag bij Tania geweest en als je denkt alles al te weten heb je het mis. Tania heeft eerst heel duidelijk uitgelegd waar het verschil in sexbeleving tussen man en vrouw in zit, en dat vervolgens in de praktijk laten merken. Wat een eyeopener..... Ik vind Tania een mooie, open, goedlachse coach die heel goed weet hoe je de sex nieuw leven in kan blazen. Op naar de volgende 35 jaar met elkaar, maar dan meer genietend van elkaar. Tania, een dikke zoen.
R&S
Ook wij hebben als stel de workshop gevolgd bij Tania. Het was inderdaad een relaxte sfeer zonder ongemakkelijke momenten. Je denkt dat je al veel weet over je eigen en over elkaars seksualiteit, maar in deze cursus leer je nog veel meer en boek je gelijk resultaat. Het is jammer dat er een taboe op heerst, het liefst zouden we dit aan al onze vrienden willen aanraden!
N&A
Vorige week hebben wij de workshop voor stellen bij Tania gevolgd. Wij zijn ruim 16 jaar bij elkaar en hebben vrij regelmatig lekkere sex, maar op zoek naar een beetje extra afwisseling kwamen wij langs deze website. Via http://www.vriendin.nl/voor-jou/relaties/6976/xandra-mijn-vriend-en-ik-boekten-een-privcursus-erotische-massage staat een heel goede beschrijving van haar werk. Wij kunnen dit verhaal volmondig bevestigen, een absolute aanrader! Wij zijn bij Tania in Hilversum langs gegaan. Aan het begin waren wij een beetje onwennig, maar Tania heeft geweldige tips en legt alles heel erg prettig uit (inderdaad geen moment ongemakkelijk gevoeld). Niet alleen een leuk middagje uit, maar ook een grote verrijking van ons sexleven! We hebben al een paar keer van je tips genoten en gaan absoluut nog vaak oefenen 😉 Tania, heel erg bedankt!
X
Ik wil je bedanken voor je tijd die je voor me genomen hebt. Behalve wat trucs heb ik een zelfvertrouwenboost gekregen en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.
Anoniem
Een cursus bij Tania kunnen wij elk stel aanbevelen, zelfs als je seksleven top is en je er wat bij wilt leren of je horizon wil verbreden. Tania is een heel fijn mens die meteen weet wat ze moet adviseren en zeggen gezien haar ervaring. Je voelt je ontzettend op je gemak bij haar en loopt de deur uit met nieuwe technieken, ideeen en soms zelfs rode oortjes. Het is fijn om dingen in de praktijk te leren, beter dan boeken lezen of sessies bij een seksuologe. Aanrader! Echt doen!
KH
Op 16 september hebben we de stap gewaagd voor de workshop sexcoaching bij Tania. Omdat we nog niet eerder iets dergelijks hebben ondernomen zagen we er een beetje tegen op. De theorie zou nog wel gaan, maar durven we zo ver te gaan om ons ook "bloot te geven" in de praktijkles. Dat bleek echter allemaal heel natuurlijk te verlopen. Na een heel open gesprek waarin we al veel hebben geleerd over de verschillen in beleving tussen man en vrouw, was de overgang naar "praktijk" eigenlijk vanzelfsprekend en zonder gêne. Tania's professionele aanpak maakte dat we ons zeer op ons gemak voelden. We zijn allebei erg blij dat we dit hebben durven doen omdat we nu al ervaren dat het een grote verrijking is van ons sexleven. En daarmee dus ook heel positief voor onze relatie. Bijzonder leerzaam met vele eyeopeners. Tania, ontzettend bedankt! Je hebt ons enorm vooruit geholpen en we raden iedereen aan een workshop bij je te volgen.
Mats
Hoi Tania, Een aantal maanden geleden heb ik de workshop bij jou gedaan. Je kunt als man wel denken een goede minnaar te zijn, maar de vraag is of dit klopt. Meestal niet dus. Ik ben blij met hetgeen ik heb geleerd. Ook de dvd is zeer leerzaam en horizon-verruimend. Door het geen ik geleerd heb toe te passen wordt het resultaat steeds beter en dat is echt gaaf! Bedankt Tania!
L en Y
Ik was de lust in sex wat verloren maar om mijn mannetje tevreden te houden deed ik telkens braaf mee maar het begon mij tegen te staan. Ik heb het L. verteld en hij was er door geschrokken. Kwam het door mijn leeftijd, mijn medicaties of was het de sleur? Vanwege mijn ADHD zie en praat ik al veel met hulpverleners. Heeft het dan wel zin om weer te gaan praten maar dan nu met een sexuologe? We besloten het maar eens anders aan te pakken en dit te gaan doen bij Tania. Wel andere koek natuurlijk want er kwam naast theorie ook praktijk in voor. Maar wat een verademing was het en allemaal zo natuurlijk allemaal. Er was eigenlijk niets vreemds aan. Goed gesprek gehad en massage gedeelte vloog eigenlijk te snel voorbij . Veel geleerd maar belangrijker nog , het is echt een aanrader om te doen en je steekt er zeker nog wat van op :). Tania nogmaals bedankt voor de prettige ervaring die wij met jou hebben gehad.
Cootje
Ik heb een workshop gevolgd en het was heel verhelderend, elke man/vrouw/stel zou dit moeten doen. Tania is een vrouw die weet waar ze over praat en ik voelde me heel erg op me gemak. Je hebt veel dingen verteld waar ik wat mee kan maar het belangrijkste was dat je elkaar veel beter gaat begrijpen en de kloof kleiner wordt en dit veel relaties gaat redden..100%!! Bedankt Tania,het was elke cent waard.
TM
Wij (stel) hebben donderdag de cursus erotische massage gedaan. In een heel ontspannen en prettige sfeer hebben we veel geleerd en 's avonds gelijk uitgeprobeerd. De cursus was fantastisch, we zijn blij dat we het gedaan hebben. Tania, bedankt!