Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 3.235.29.190. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
124 berichten.
KH
Op 16 september hebben we de stap gewaagd voor de workshop sexcoaching bij Tania. Omdat we nog niet eerder iets dergelijks hebben ondernomen zagen we er een beetje tegen op. De theorie zou nog wel gaan, maar durven we zo ver te gaan om ons ook "bloot te geven" in de praktijkles. Dat bleek echter allemaal heel natuurlijk te verlopen. Na een heel open gesprek waarin we al veel hebben geleerd over de verschillen in beleving tussen man en vrouw, was de overgang naar "praktijk" eigenlijk vanzelfsprekend en zonder gêne. Tania's professionele aanpak maakte dat we ons zeer op ons gemak voelden. We zijn allebei erg blij dat we dit hebben durven doen omdat we nu al ervaren dat het een grote verrijking is van ons sexleven. En daarmee dus ook heel positief voor onze relatie. Bijzonder leerzaam met vele eyeopeners. Tania, ontzettend bedankt! Je hebt ons enorm vooruit geholpen en we raden iedereen aan een workshop bij je te volgen.
Mats
Hoi Tania, Een aantal maanden geleden heb ik de workshop bij jou gedaan. Je kunt als man wel denken een goede minnaar te zijn, maar de vraag is of dit klopt. Meestal niet dus. Ik ben blij met hetgeen ik heb geleerd. Ook de dvd is zeer leerzaam en horizon-verruimend. Door het geen ik geleerd heb toe te passen wordt het resultaat steeds beter en dat is echt gaaf! Bedankt Tania!
L en Y
Ik was de lust in sex wat verloren maar om mijn mannetje tevreden te houden deed ik telkens braaf mee maar het begon mij tegen te staan. Ik heb het L. verteld en hij was er door geschrokken. Kwam het door mijn leeftijd, mijn medicaties of was het de sleur? Vanwege mijn ADHD zie en praat ik al veel met hulpverleners. Heeft het dan wel zin om weer te gaan praten maar dan nu met een sexuologe? We besloten het maar eens anders aan te pakken en dit te gaan doen bij Tania. Wel andere koek natuurlijk want er kwam naast theorie ook praktijk in voor. Maar wat een verademing was het en allemaal zo natuurlijk allemaal. Er was eigenlijk niets vreemds aan. Goed gesprek gehad en massage gedeelte vloog eigenlijk te snel voorbij . Veel geleerd maar belangrijker nog , het is echt een aanrader om te doen en je steekt er zeker nog wat van op :). Tania nogmaals bedankt voor de prettige ervaring die wij met jou hebben gehad.
Cootje
Ik heb een workshop gevolgd en het was heel verhelderend, elke man/vrouw/stel zou dit moeten doen. Tania is een vrouw die weet waar ze over praat en ik voelde me heel erg op me gemak. Je hebt veel dingen verteld waar ik wat mee kan maar het belangrijkste was dat je elkaar veel beter gaat begrijpen en de kloof kleiner wordt en dit veel relaties gaat redden..100%!! Bedankt Tania,het was elke cent waard.
TM
Wij (stel) hebben donderdag de cursus erotische massage gedaan. In een heel ontspannen en prettige sfeer hebben we veel geleerd en 's avonds gelijk uitgeprobeerd. De cursus was fantastisch, we zijn blij dat we het gedaan hebben. Tania, bedankt!
Mo
Ik ben zo blij dat ik een afspraak heb gemaakt! We hebben een heel open gesprek gehad over o.a. gedachtes die je kunnen blokkeren om lekker te vrijen, nieuw inzichten gekregen over het lichaam van mijn partner, en leuke speels tips en tricks om toe te passen. Dit geeft absoluut weer een heel nieuwe beleving van sex tussen mij en mijn partner. Bedankt Tania!
gerard franken
Tania, je was super! We dachten dat we na zoveel jaar bij elkaar alles wel alles te hebben gehad. Niet dus, we hebben veel geleerd en genoten. Een aanrader voor iedereen. Het is niet plat maar juist heel respectvol. Dank je Tania, we hebben genoten van je benadering.
Francis
Blij met de films op de site. Heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven. Dankje wel Tanja, ook voor je hartelijke woorden tijdens ons telefoon gesprek.
Johnf839
I was very pleased to discover this website. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!!
N
Tania weet een heel fijne, relaxte, gezellige en proffesioneler sfeer te maken waarin je gewoon alles kan vragen zonder dat iets raar gevonden wordt. Heel waardevol. Het is een workshop die ik iedereen gun!
Barbara
Wat een leuke en leerzame cursus! Ook voor stellen met een goed seksleven is deze cursus een echte aanrader en een goede aanvulling op je relatie. Ondanks een goed seksleven kan Tania toch tal van tips en tricks geven die je relatie - en vooral de spannende momenten daarin - naar een hoger niveau brengt. De cursus wordt rustig opgebouwd waarbij geen plekje van het lichaam onbesproken blijft, iets wat in de toekomst garant staat voor veel plezier en intimiteit in de slaapkamer! Met veel tevredenheid hebben we deze cursus gevolgd, en zouden het zo weer doen!
Angel
Pas een hele gezellige, leuke maar ook leerzame workshop van Tania gehad met vriendinnen. Het was niet alleen een gezellige avond maar we hebben ook nieuwe dingen geleerd en zijn meer over de mannen én onszelf te weten gekomen! Groetjes Angel
Andre
Lieve Tania, ik denk het zeker 6jaar geleden is dat wij bij de erotisch massage workshop gedaan hebben! dit was voor ons het punt op die i !!! je hebt ons sexleven verrijk hoor! we beleven het nu nog nog intensere manier,wij hebben deze workshop als super ervaren , en zou het zo weer over doen! je hebt ons de kneepjes van de massage geleerd op een mooie en rustige manier,zodat het waarde vol was! en wij zagen dat jij er het met plezier gedaan hebt!!! Liefs Andre
Lonneke
Lieve Tania, Door jou heb ik weer plezier in seks. Ik heb eerst samen met mijn vriend een cursus voor stellen gevolgd bij Tania. Daar hebben we beiden veel geleerd, maar ik voelde dat er bij mij van binnen nog niet veel veranderd was. Ik wist veel, had veel nieuwe dingen geleerd, wist wat ik 'moest' doen maar het kwam niet echt tot actie vanuit mij. Toen heb ik besloten een cursus speciaal voor mij alleen bij Tania te volgen. En toen was het plaatje compleet voor mij en heb ik daadwerkelijk veel kunnen veranderen. Ik geniet weer van seks, stel me open, laat me gaan en heb meer contact met mijn vriend. Het spettert weer tussen de lakens. Het belangrijkste voor mij is dat ik uit mijn hoofd en in mijn lichaam moet gaan. En het is echt waar: als je gaat voelen, geniet je intenser. Klinkt logisch, maar dat was het niet voor mij. Tania luistert naar je, begrijpt je en stelt je op je gemak. Ik vind haar ontzettend lief en een op en top vakvrouw! Liefs, Lonneke
David
Lieve Tania, Gisteren cursus van je gehad het was klasse. Een duidelijk herkenbaar en menselijk verhaal. Iets waar we wat aan hebben. Dus niet er om heen draaien. De cursus zelf werd met alle enthousiasme gegeven. Wij hebben veel geleerd gaan nu aan de slag en laten je weten zoals je ook wil hoe het verder gaat. Een vervolg zit er in.
Sonja en Bas
Je denkt dat je na 13 jaar samenzijn wel weet hoe het lichaam van je partner in elkaar zit. Maar tijdens de cursus van Tanja is een hele nieuwe verdieping op het gebouw van onze seksuele relatie gezet. In een ontspannen en veilige sfeer weet zij je op een prettige manier handvatten te geven voor een hele nieuwe beleving van elkaars seksualiteit. Een aanrader!
Céline
Tania geeft op een zachte en professionele manier haar workshop. Ze geeft niet enkel de tips & tricks maar luistert ook met respect naar het verhaal van de hele persoon. No nonsense en leuke dingen bijgeleerd!
Mar en Jo
Hallo Lieve mensen, Wij hadden met Tania een goede klik leuke vrouw zonder taboes. Dat pas helemaal in ons straatje. Wisten niet wat we moesten verwachten. Het is namelijk een redelijk bedrag als je niet weet wat je kan verwachten. Maar Tania heeft vele goed tips waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Ze laat je ook goed het verschil zien tussen man en vrouw waardoor je je partner veel beter gaat begrijpen. Dit brengt alleen maar positieve energie tussen je partner en jezelf. Wat uiteindelijk alleen maar meer plezier opleverd. Echt een aanrader zeker voor mensen die denken niets meer te kunnen bij leren. Deze instelling hadden zeker niet. Het was leuk gezellig en vooral leerzaam. groetjes mar en jo
M en M
Spannend! Want ja wat gaat er gebeuren.... Een aanrader voor ieder stel, of je nu lang of kort bijelkaar bent, dit is iets wat je zeker dichter bijelkaar brengt. Tania is lief, en zorgt ervoor, dat binnen no time het ijS gebroken is, en je helemaal op je gemak bent. Fijne en interessante dingen geleerd. Voor diegene met twijfels..... GEWOON DOEN! Tania BEDANKT! x(L)
D en E
Hoi Tania, Alweer paar weekjes geleden bij jou geweest omdat we eigenlijk nieuwe impuls zochten om ons intimiteit weer aan te wakkeren. Heel fijn hoe je ook een luisterend oor bood en leuke inspiratie opgedaan. Dit zeker een boost voor ons. Nogmaals bedankt en groetjes. D en E.