Ervaringen met goedeminnaar.nl

Vele mensen hebben bij mij al een cursus gevolgd. Veel mensen zijn enthousiast en hebben hun liefdesleven kunnen verbeteren of verrijken dankzij de tips en trucs die ze hebben gekregen. Lees hieronder hun reacties.

Laat iets leuks achter in mijn gastenboek

Je bericht

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
We publiceren je e-mailadres niet op onze website.
Dit isje ip adres 18.207.133.27. Je bericht is na beoordeling pas zichtbaar in ons gastenboek. We behouden het recht om je bericht niet te publiceren.
147 berichten.
Britt
Hoi Tania, dankjewel voor de workshop erotisch masseren tijdens m'n vrijgezellenfeest! Je doet het ontzettend goed en enthousiast! We vonden het heel leerzaam en leuk om uitleg te krijgen over de body2body massage en van de 13 meiden kende vrijwel niemand ook maar een van de tien penismassage greepjes. Onze vriendjes zijn ook erg blij met je. Groetjes!
Mirjam
Beste Tania, dank voor de bijzondere workshop, je hebt mij (nog meer) zelfvertrouwen gegeven om mijn man "te verwennen" met een speciale massage. Je communiceert helder en duidelijk, vraagt goed door en gaf ook diverse tips over mijn vrouwelijke seksualiteit. Dezelfde avond jouw les in de praktijk gebracht en dit was een groot succes, smaakte naar nog veel meer :-).Nogmaals dank
Vera
Lieve Tania, Een held noemde mijn man mij toen hij hoorde dat ik met jou had afgesproken. Hij had de hoop zo goed als opgegeven om nog een fijn seksleven te hebben met mij. Ik voelde mij vrij snel op mijn gemak bij jou om mijn verhaal te vertellen. Je kan je niet voorstellen hoe blij ik was om te horen dat ik 'normaal' was met mijn probleem. Ons seksleven stelde niets meer voor. Ik wilde het anders maar wist niet hoe. En mijn partner wilde zich niet opdringen omwille van mijn verleden. Afgelopen 20 jaar veel geprobeerd en gesprekken gehad bij RIAGG, tantra, seksuoloog. Geen enkel is zover gekomen als jij in één gesprek. Dit gesprek was ontzettend verhelderend waardoor ik als een blij meisje naar huis ging. Daarna zijn wij samen gekomen. Ook dit gesprek met mij en mijn partner was voor ons beide geweldig. Voor het eerst echt anders gaan kijken naar mijn vrouwelijkheid, mijn sexualiteit,... Er valt sowieso voor mij nog een heleboel te ontdekken. Wij zijn allebei heel blij dat je ons een nieuwe weg hebt laten zien in ons seksleven.
Maureen
Een gezin met 2 jonge kinderen en ons sexleven uitgeblust en we wisten niet hoe we verder moesten. Beetje sceptisch met wat we moesten verwachten viel ons mond al open bij haar openingspraatje haha. ze vertelde dat we moesten voelen ipv moesten denken oftewel genieten. Na de sessie hebben we oefeningen en opdrachten meegekregen om hiermee aan de slag te gaan. Wat hebben we veel geleerd wat we nooit hadden kunnen bedenken of vermoeden vanuit onszelf, bedankt hiervoor Tania!
Luke
I was over here on an exchange from Ireland and I found the workshop to be amazing !!! Tania is great and speaks great english. I am only 21 years old. I found the website easy to navigate and found that the workshop gave me great confidence in myself and ability to please a woman ^^ Only having recently done the workshop I am looking forward to applying my new knowledge when I get home 8).
Jaap
Ben bij Tania geweest voor een workshop goede minnaar. We hebben een fijn en open gesprek gehad, we hebben het overal over gehad. Ik heb hier echt hele nuttige dingen geleerd! Dus echt een aanraden
Miran
Mijn man en ik waren al beste vrienden toen we een relatie kregen. Altijd was er al een verschil tussen ons. Ik open en vrij, hij.. tja, noem het preuts. Hoewel alles perfect was, werd het voor mij toch een steeds groter wordent probleem waardoor ik er steeds vaker over dacht of hij wel de ware was. Toen hij dat besefte wilde hij er ook wat aan doen en zo zijn we bij Tania terecht gekomen. Het is ongelooflijk wat 1 zo een sessie kan doen. We hebben elkaar helemaal terug gevonden. We zijn irritant verliefd haha. Sex is nog nooit zo leuk geweest. Echt waar, als je op deze site terecht bent gekomen dan betekend het dat er problemen zijn (klein of groot) GA!