Geen zin in seks

Geen zin in seks hebben komt zowel voor bij mannen als vrouwen. Maar, ook stellen kunnen verwikkeld zitten in een situatie waardoor de zin in seks verdwenen is. Dit kan worden veroorzaakt door invloeden van buitenaf, maar deze problemen zijn in veel gevallen ook een wisselwerking tussen twee personen. Zo kan het zijn dat je geen zin in seks hebt omdat je pijn ervaart tijdens het vrijen of omdat je niet echt weet hoe je jouw partner moet beminnen.

In dat geval staan we bij Goede Minnaar graag voor je klaar. Vanuit een diepere verbinding werken we samen met jou toe naar een verbetering in het seksleven. Onze seks coaching wordt aan de hand van een persoonlijk traject toegepast. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met jouw wensen en spelen we in op de situatie. Geen zin in seks kan voortkomen uit een sleur of als het hebben van seks als routinematig wordt beschouwd.

In veel gevallen komt dit voort uit het niet los kunnen laten van een bepaalde mindset. De connectie tussen beide gaat verloren waardoor de man of de vrouw minder of geen zin heeft in seks. Ook het moeilijk klaarkomen kan een reden zijn om minder zin te hebben. De sekscoach van Goede Minnaar staat in dat geval graag voor je klaar.

De zin in seks verhogen met Goede Minnaar

Seks is van groot belang om een relatie goed en gezond te houden. De intimiteit zorgt voor een goede emotionele verbinding waardoor jullie elkaar beter aanvoelen. Toch is goede en regelmatige seks niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat de vrouw, of juist de man, geen zin heeft in seks. Dit kan liggen aan het ontbreken van de klik, het niet of moeilijk kunnen klaarkomen of pijn tijdens het vrijen.

De sekscoach van Goede Minnaar helpt jullie daar graag bij. Aan de hand van technieken, tips en waardevolle adviezen wordt er toegewerkt naar een verbeterd en verrijkt seksleven. Zo gaan we dieper in op het veranderen van de mindset, waardoor de zin in seks toeneemt. Ook het leren van nieuwe technieken dragen bij aan het verbeteren van het seksleven.

Om elkaar beter te begrijpen maken we ook de verschillen in seksualiteit van mannen en vrouwen inzichtelijk. Zo leer je elkaar als partner beter beminnen, verleiden en opwinden. Natuurlijk beginnen we onze coaching altijd met een kennismakingsgesprek. Zo weten we exact welke begeleiding jullie nodig hebben tot het verbeteren van jullie seksleven én om het probleem geen zin in seks op te kunnen lossen.

Neem contact op