Geen zin in seks? een veel voorkomend probleem in lange relaties.

Deze oproep is alleen voor vrouwen die graag de zin, plezier en het genot (terug) willen vinden tussen de lakens. Die bereid zijn om de eerste stap te zetten in verandering. Waardoor zij weer hun geluk terug gaan vinden in hun relatie en opbloeien in hun vrouwelijkheid. Weer de vlinder voelen zoals in het begin van hun relatie. Wacht niet langer en wordt op alle vlakten in je leven gelukkig. Wordt de vrouw die jou man zo mist. Niemand die voor jou jou zorg hierin kan wegnemen, alleen jij kan met verandering beginnen. En ik ben er om jou hierbij te helpen. Ik heb mijn weten niet uit de boeken zoals veel Seksuologen maar juist uit ervaring. Heb regelmatig vrouwen bij mij in coaching trajecten die eerst bij een seksuoloog zijn geweest maar met de adviezen niet verder kwamen en door mijn coaching weer hun liefdesleven terug gevonden hebben. Dus je bent bij mij op het juiste adres ook heb je misschien al de hoop opgegeven! Ik zat in het zelfde bootje en heb jaren nodig gehad om hier uit te komen, dit weten geef ik nu door aan vrouwen om het toe te passen in hun situatie en hierdoor te kunnen veranderen. Bij jou jullie zal het geen jaren duren omdat jullie de juiste handvatten ontvangen en door mij begeleid worden.

Ook bij problemen zoals niet kunnen klaar*komen, pijn tijdens het vrijen of de klik niet kunnen vinden ben je hier op het juiste adres.

Als jij klaar bent met het stuk verdriet wat een deel uitmaakt in je leven/relatie dan ben je hier op de juiste plek.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend advies gesprek aan. Wij gaan samen kijken wat ik voor jou/jullie kan betekenen.

Gratis Videoconsult

Neem je aub de tijd om deze video te bekijken of te beluisteren als je bijv. in de auto zit.

Voor veel mensen veel herkenning en een eyeopener voor veel problemen tussen de lakens!