Spelen met de clitoris

De clitoris is misschien wel het favoriete lichaamsdeel van de vrouw, want via haar klitje kun je een vrouw in extase brengen van genot.

Toch heeft dit geweldige lichaamsdeel wel een clit-vingeres‘gebruiksaanwijzing’. Bij de meeste vrouwen is de clitoris zo gevoelig dat haar klitje zich terug trekt als ‘ie direct te stevig wordt gestimuleerd. Denk dus niet dat haar klitje vergelijkbaar is met jouw eikel! Jij vindt het misschien zalig als een vrouw direct jouw eikel heerlijk verwent, maar grote opwinding bij een vrouw bereik je juist met een subtielere aanpak.

Er zijn wel dames die een stevige hand kunnen waarderen, maar voor verreweg de meeste vrouwen geldt: leg je vingers niet meteen op de clitoris en wacht nog even met er tegenaan wrijven. Tease een vrouw en wind haar op door je vingers bij haar klitje te leggen in plaats van erop, en door langzaam, zachtjes verder te spelen. Aan haar lichamelijke reacties zul je zien dat je haar zo ongelooflijk opgewonden maakt en veel genot geeft. In deze seks les video over de clitoris laat sekscoach Tania Mulder je zien wat vrouwen lekker vinden en wat de beste manieren zijn om haar klitje heerlijk te verwennen.

Lengte: 4:32 min
Deze film is puur educatief bedoeld en heeft geen pornografische doeleinden!

spelen met de clitoris