VASTBINDEN

vastbinden-soft

Waarom was het boek ‘Vijftig tinten grijs’ zo’n enorm succes onder vrouwen? Ging het om de hardhandigheid, de zweepjes, de anaal-plug in de anus?
Nee. Het ging om wat er tussen de regels door te lezen was: dat de man een man is. Sturend, bepalend, overheersend. In het dagelijks leven mogen mannen en vrouwen dan gelijkwaardig zijn, tussen de lakens kan het heel opwindend zijn als een man zich van z’n mannelijkste kant laat zien en het heft in handen neemt.

Veel vrouwen vinden het dan ook erg spannend om vastgebonden te worden, als voorspel of tijdens de seks zelf. Liefst zelfs geblinddoekt, voor nog meer opwinding.

Waar zij op kickt? De druk op haar lichaam, het gevoel geen kant op te kunnen, zich helemaal over te geven aan jou. In deze instructie-video over vastbinden zie je hoe je een vrouw op een spannende manier kunt binden en blinddoeken. Natuurlijk leg ik – Tania Mulder, intimiteitscoach – ook uit wat je allemaal met haar kunt doen als ze eenmaal vastgebonden en geblinddoekt is. Het is net weer even een andere manier van seks hebben. Probeer het eens uit met mijn heldere uitleg. Voor veel stellen ontstaat hierdoor een ultieme opwinding en groot plezier tussen de lakens!

En wil je na een paar keer weer iets anders? Kijk dan eens naar deze video’s en experimenteer verder.

 1. G-spot stimulatie, zoals vrouwen dit willen en niet zoals je het in de porno-films ziet!
 2. Squirten met een squirt-orgasme. Groot verschil tussen alleen de techniek toepassen of haar laten genieten van dit fenomeen. Alleen als zij geniet zal zij hier voor open staan!
 3. G-spot standjes. Alleen als je het juiste plekje met het juiste gedeelte van je penis raakt kan zij vaginaal klaarkomen.
 4. Schaamstreek (Yoni) massage om haar uit het hoofd en in haar gevoel te brengen. Het juiste voorwerk is belangrijk anders werkt het niet!
 5. Anale stimulatie. Pas als een vrouw in hele hoge levels van opwinding is, dus in extase, zal zij bereid zijn voor anale seks!
 6. Vastbinden
 7. Slow beffen
 8. Soft voorspel
 9. Tikkeltje dominant voorspel
 10. Spelen met de clitoris
 11. Erogene zones
Bestel hier 11 instructie-video’s voor mannen om een vrouw te laten genieten.