PENISMASSAGE

penismassage

Lees onderstaande tekst goed door, alvorens je gaat uitvoeren wat je in het filmpje hebt gezien

Pak een handdoek, massagemelk of glijmiddel van siliconen (te koop via mijn webwinkel). Gebruik nooit olie. Leg de man als eerste uit dat hij stop moet zeggen als hij voelt dat hij bijna gaat klaarkomen. Laat de penis meteen los als hij stop zegt. Jij kunt hem helpen om zijn orgasme tegen te houden door met een platte hand vanuit de lies onder zijn penis langs te wrijven, stevig en snel, richting zijn buik. Het beste kan hij zijn hoogtepunt drie of vier keer uitstellen. Dit heeft tot gevolg dat als hij uiteindelijk wél klaarkomt, het heel intensief is. Zeg ook tegen hem dat hij niet meer stop hoeft te zeggen wanneer jij wilt dat hij klaarkomt… Je kunt trouwens aan het einde van de penismassage ook een prostaatmassage geven om de man een orgasme te bezorgen: zie het filmpje anusstimulatie. Maak de man duidelijk dat hij helemaal niets hoeft te doen. Veel mannen vinden dat ontzettend lekker. Dan begin je met de penismassage. Leg al je gevoel in je handen en gebruik voldoende massagemelk. Doe de greepjes nooit droog! Overigens: machomannen zullen deze massage waarschijnlijk te saai vinden, die willen liever penetreren 😉

1. Opwarmertje
Hand voor hand vijf keer na boven. Dit mag stevig. Ga daarna zachtjes vijf keer naar beneden. Doe dit daarna vier keer, dan drie keer, dan twee en tot slot een keer.

2. Vuurtje maken
Pak de penis tussen je handen en ga van beneden naar boven en terug, alsof je een stokje in je handen hebt om vuur te maken.

3. Wringen
Zet je handen tegen elkaar, draai ze vervolgens in elkaar en ga tegelijkertijd op en neer rondom de penis.

4. Eikelmassage
Streel met je vingertoppen de eikel en beweeg met je vinger onder het randje van de eikel heen en weer. Duw met je duim in het toompje, houd de druk aan en draai dan kleine rondjes. Vraag de man altijd of hij iets voelt en of je soms harder kunt drukken. Al te voorzichtig zijn hoeft niet, mannen kunnen best wat hebben!

5. Palmboom
Houd met een hand de penis vast en buig de vingers van je andere hand naar achteren, zodat je handpalm strak staat. Vervolgens draai je met handpalm om de eikel heen.

6. Gehaktballen draaien
Houd de eikel tussen je twee handpalmen. Draai van alle kanten je handpalmen eromheen, alsof je gehaktballen aan het maken bent.

7. Mannelijke vibrator
Dit greepje kun je alleen doen als penis echt stijf is. Doe één hand om de eikel, zo, dat de eikel er niet bovenuit komt. Leg je andere hand er plat bovenop. Duw nu met twee handen tegelijk ietsjes naar beneden zodat je bovenarmspieren gespannen zijn. En trillen maar!

8. Het snaveltje
Met deze greep laat je de penis vacuüm zuigen. Doe veel massagemelk op je handpalmen. Maak van je handen een snaveltje door het einde van de handpalmen stevig op elkaar persen en van de onderkant van je hand een holletje te maken. De onderste hand draai je opzij, de bovenste hand houd je recht. Steek de penis bij de vingers in de holte, sluit je handpalmen en beweeg heen en weer. Als je het goed doet dan voel je dat de penis vacuüm zuigt en je hoort een soppend geluid. Veel mannen vinden dit geluid geil.

9. Het kastje
Maak van je handen een kastje. Gebruik veel massagemelk. Doe de penis tussen je handen in het kastje. Let op dat eraan de bovenkant tussen je vingers geen gaatje zit, anders kun je niet vacuüm zuigen.

10. De ballengreep
Doe dit alleen bij mannen die voldoende vel tussen de aanhechting en de ballen hebben. Je legt je hand, met je handpalm naar jou toe, onder zijn ballen. Als je rechtshandig bent, dan leg je je linkerhand onder de ballen. Dan zit je duim links van de ballen. Je rechterhand gebruik je nu om de ballen wat terug te trekken. Zo heb je de mogelijkheid om de duim en de andere vingers van je linkerhand te sluiten. Stevig; sluit het altijd smaller af dan dat de ballen groot zijn. Anders kan er een bal tussen je vingers heen schieten en dat doet pijn. Door deze greep staat het vel over de ballen heel strak en wanneer je nu zachtjes met je nagels over de hele ballen kriebelt is dit erg lekker voor de man. Als hij erg gevoelige ballen heeft dan kun je deze greep beter niet doen.

11. Swaffelen
Er zijn mannen die dit kicken vinden; anderen vinden het helemaal niets. Je pakt de penis met je ene hand vast en je slaat hem in de handpalm van je andere hand. Bij mannen die dit lekker vinden kun je soms behoorlijk hard slaan. Via mijn webwinkel kun je de producten verkrijgen die je nodig hebt voor de massage ook de complete erotische massage op DVD is hier te bestellen.