Lees onderstaande tekst goed door, alvorens je gaat uitvoeren wat je in het filmpje hebt gezien

Sommige vrouwen kunnen niet (meer) klaarkomen als ze gebeft worden. Soms is het voor hen niet stimulerend genoeg, bijvoorbeeld wanneer zij eraan gewend zijn geraakt om klaar te komen met een vibrator. De clitoris is door de vibrator over-gestimuleerd en minder gevoelig geworden. De snelheid van een vibrator is met de tong nooit te behalen en dan kun je het slow beffen dus wel vergeten.

Andere vrouwen kunnen zich niet genoeg over geven. Wanneer een vrouw geen orgasme bereikt door het beffen ligt dat dus niet bij voorbaat aan jou!
Het is het belangrijk om te weten dat je, om een vrouw met je tong tot een orgasme te brengen, niet per se sneller hoeft te gaan likken. Bij een man werkt dat vaak wél zo: hoe dichter hij bij een orgasme komt, hoe meer tempo er gemaakt moet worden. Het is dus best logisch dat een man ook bij een vrouw op hol slaat als hij merkt dat zij bijna klaarkomt, maar dat is vaak helemaal niet nodig.

Bij sommige vrouwen juist weer wél; lees haar goed en let erop hoe ze reageert. Merk je dat ze met slow beffen niet op het punt van een orgasme komt, beweeg je tong dan sneller en ietsjes harder. Dit als doel om haar te plezieren; niet om er zelf maar snel vanaf te zijn 😉

Om een vrouw oraal op en top te verwennen, begin je eerst haar hele schaamstreek te strelen, tezoenen en te likken. Vergeet hierbij de schaamlippen niet. Ga niet direct naar de clitoris; die is dan vaak nog te gevoelig. Lik met een ontspannen tong, maak hem niet puntig. Wanneer je wel de clitoris gaat naderen, draai er dan zachtjes met je tong omheen en gebruik weinig druk. Alleen je brede tong erop leggen en even niets doen is al super opwindend. Of glijd er met je lippen zachtjes langs.

Je kunt haar gek maken door haar clitoris weinig constante stimulatie te geven of heel plagerig telkens raken. Ga daar een hele tijd mee door. Als zij op een gegeven moment haar bekken jouw richting op duwt, heb je haar naar het punt gebracht waarop ze bijna gek wordt van verlangen. En dan is het de kunst om haar nog verder te teasen. Het kan spannend zijn om vooral juist niet te doen wat zij graag wil. De meeste vrouwen zijn dat niet gewend. De gebruikelijke reactie van een man is haar op het moment dat zij met haar bekken smeekt om meer, te laten klaarkomen. Wind haar nóg meer op door dit juist niet te doen. En omzeil haar clitoris nog extra. Als zij op een geven moment je hoofd pakt en die tegen haar clitoris aan duwt dan kun je wat meer contact met je tong maken. Doe dat nog steeds met een heel ontspannen, bredetong. Je kunt wat meer druk uitoefenen, maar ga niet sneller. Waarschijnlijk zal zij hierna binnen de kortste keren met een explosie klaarkomen.

Het filmpje is om te laten zien wat de mogelijkheden zijn met je tong. …! In het filmpje zie je dat de man zijn mond soms wat overdreven open houdt. Dit is alleen om de techniek met de tong te laten zien. Het zijn allemaal tips; geef er zelf je eigen invulling aan. Maar jíj moet aanvoelen hoe zij erop reageert.

Want elke vrouw is weer anders!

Download hier de bovenstaande tekst in PDF formaat.