VIDEO: G-SPOT STIMULATIE / EJACULEREN

g-spot-stimulatie

Lees onderstaande tekst goed door, alvorens je gaat uitvoeren wat je in het filmpje hebt gezien.

*Met het stimuleren van de G-plek, kan ook de blaas worden gestimuleerd. Veel vrouwen hebben bij het stimuleren van het G-plekje inderdaad op gegeven moment het gevoel dat zij moeten plassen.

*Plassen is door de opwinding ook helemaal niet mogelijk omdat het gevorkte deel van de clitoris de urinebuis dichtknijpt.

Het is kleurloos, reukloos. Het smaakt neutraal of zoet. De smaak wordt zoeter naarmate de vrouw langer opgewonden is. Het vocht wordt geproduceerd in de vrouwelijke prostaatklier bij prikkeling van de G-plek. Het vocht wordt gedistilleerd uit de blaas en verzameld in het sponsachtige weefsel.

*Net zoals een man niet genitaal kan vrijen zonder erectie, kan een vrouw dat ook niet. Haar geslachtsorgaan moet eerst helemaal gezwollen zijn van opwinding. Dit is ook de reden dat tot nu toe nog niet bewezen is dat de g-spot bestaat. In een kliniek waar men de onderzoeken na de g-spot doet zijn de vrouwen echt niet opgewonden en dan is er geen gspot. En vergeet niet je hebt opwinding en opwinding, wij willen de top van opwinding bereiken zodat dit plekje makkelijker te stimuleren is. Je kan ook een g-spot vibrator gebruiken, hierdoor wordt de g-spot alvast gestimuleerd en beter doorbloed. Via mijn webshop te koop. Zie dit dan als voorbereiding. Je kan ook het filmpje van de vaginale massage bekijken, hier laat ik een massage van het intiemstreek zien waar je een vrouw hemels me opwindt. Dan zult je meer succes hebben met het vinden van de g-spot. Iedere vrouw die dit plekje niet kent zal je voor altijd dankbaar zijn 😉

Voel rustig aan hoe de G-spot aanvoelt. De G-spot is vrij gemakkelijk te vinden. De structuur van de G-spot is anders dan de rest van de vagina. Als je een plekje in de vagina hebt gevonden waar de structuur wat anders is (ruw, als een spons) dan heb je de G-spot gevonden. Probeer wat verschillende bewegingen uit. Experimenteer met beweging en druk op de G-spot. Sommige vrouwen vinden het fijn als je flinke druk uitoefent op de G-spot en andere vrouwen vinden het fijner wanneer je snelle zachte bewegingen maakt. Dit verschilt per vrouwen en hier kan ik je dus ook niet mee helpen. Probeer van alles uit en probeer uit de reactie van je partner op te maken wat ze nu echt lekker vind.

Wanneer zij het stimuleren van de G-plek prettig vindt en haar opwinding duidelijk is toegenomen, maak je rond de G-plek kleine cirkelbewegingen, afgewisseld door een drukkende beweging (alsof je vingers ‘kom hier’ zeggen). Het belangrijkste van de g-spot stimulatie is: verlies niet het contact met dit plekje, hou hem vast. Als je maar 1 cm ernaast zit is het gevoel weg van de g-spot. Laat je vingers in de vagina en maak niet de fout dat je je vingers in en uit laat glijden, dan verlies je het contact en je mag je weer opnieuw beginnen.

*Probeer steeds opnieuw. Het is normaal dat je de G-spot de eerste keer niet kunt vinden, laat staan dat je haar tijdens de eerste stimulatie van de G-spot daadwerkelijk tot een orgasme zal leiden. Geef de moed niet op en probeer het opnieuw. Luister naar je partner. Luister ALTIJD naar wat je partner wil. Wanneer je partner zegt dat ze het niet wil dan moet je je daarbij neer leggen. Je kunt er wel rustig over praten en proberen uit te vinden waarom ze het niet wil.

*Bij sommige vrouwen zit de g-spot laag, meteen bij de ingang. zie hier boven. Zo ziet de g-spot eruit als een vrouw volop opgewonden is. Hier boven te zien dat de g-spot ook dieper kan zitten. Als je begint met de g-spot massage zal dit plekje klein zijn, misschien zelf zo klein dat je alleen maar een klein puntje voelt. Blijf masseren en je zal merken dat het plekje steeds groter wordt zoals op de foto rechts. Pas als je dit bereikt hebt dan kan je proberen om een vrouw te laten spuiten, dit gaat over het zelfde plekje. Maar er is een trucje bij, je moet de snelheid halen met je vingers, dit zie je in het filmpje. Dit ziet er misschien een beetje grof uit maar als je partner voldoende opgewonden is en je de juiste plek te pakken hebt, is het niet pijnlijk of grof maar juist ontzettend lekker 😉 De vrouw kan ook proberen om te duwen, als of gebaren/persen. Dan voel je het plekje wat duidelijker. Verwacht ook niet altijd dat je ziet dat zij echt ver spuit zoals in de pornofilms. Als ze heel erg nat wordt zodat het lijkt of er water uit haar sijpelt dan is dit ook al spuiten. En nog een tip, laat haar veel drinken 😉 Veel vrouwen raken lichamelijk helemaal op als zij gespoten hebben, geef haar even een momentje van rust en ga dan weer door.