Leer de geheimen van de vrouwelijke opwinding

Gescheiden? slechte of geen seks gehad?

Laat dit niet nog eens gebeuren en je eventueel nieuwe relatie. Het eerste jaar zal het altijd goed gaan maar dan zijn vaak de verliefdheid hormonen verdwenen en vrouwen krijgen andere behoeftes. Er zijn zo veel geheimen rond om het thema vrouwelijke opwinding die bijna niemand weet. Deze kennis krijg jij niet van je ouders of op school en vrouwen weten dit zelf vaak niet. Of als vrouwen het weten vinden zij het lastig om aanwijzingen te geven. Omdat zij de man geen slecht gevoel wil geven of durft niet vrij over seks te praten. Het is voor vrouwen en mannen nog steeds een groot taboe om over seks te praten.

Vrouwen geheimen

Wist jij dat vrouwen standaard 7 a 10 minuten nodig hebben om te ontspannen hun hoofd leeg te maken? Pas als een vrouw ontspannen is kan zij loslaten en zich overgeven aan jou en haar gevoel.

Wist jij dat de g-spot 15 a 20 minuten doorbloeding dus opwinding nodig heeft voordat dit plekje voelbaar is voor een vrouw? Dit halen de mesten niet.

Wist jij dat er maar 2 a 3 van de 10 vrouwen vrouwen zijn die direct zonder veel voorspel/intimiteit over willen gaan tot pornoseks. Deze vrouwen zijn net zo snel opgewonden dan de meeste mannen. De rest van de vrouwen hebben andere dingen nodig om los te laten en in extase te komen.

Meld je nu aan

En zo is er nog heel veel kennis over te brengen voor de gene die graag zich verder willen ontwikkelen en meer willen leren over intimiteit en seksualiteit.

Bekijk ook even mijn video hier naast dat heb jij een idee wie ik ben.

Graag wil ik je uitnodigen voor een vrijblijvend telefoongesprek. Klik hier beneden op de button een maak een afspraak.

Gratis adviesgesprek