over mij

/over mij
over mij 2017-10-25T09:17:04+00:00

WIE BEN IK?

Tania Mulder, sekscoachMijn naam is Tania Mulder. Sinds 14 jaar en help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verbeteren van hun seksleven. Ben ervaringsdeskundige, sexpert of sekscoach.
Ben van Duitse komaf en vanwege de liefde na Nederland verhuist.
In Duitsland al veel trainingen, studies gevolgd maar uiteindelijk het meeste geleerd door mijn eigen seksualiteit. Nu in een relatie van 22 jaar. Alle ups en downs in het seksleven doorleeft. Maar toch de passie, intimiteit terug gevonden en veel geleerd over het stukje loslaten bij vrouwen.

Door mijn werk ben ik ook vaak gevraagd voor uiteenlopende mediareportages, voor Spuiten en Slikken, Viva, Radio538 en Vrouw Online, Linda, Sex Academy met Goedele Liekens bijvoorbeeld.

Waarom ik dit werk doe? Ik zie veel stellen die sleur ervaren in bed. Als de eerste verliefdheid en lust voorbij is, dooft de passie uit. Een belangrijke oorzaak is dat mannen en vrouwen verschillende behoeftes hebben in bed en verschillende dingen opwindend vinden, maar niet goed weten hoe ze daar op in kunnen spelen.

Voor mij gaan goede seks en intimiteit hand in hand. Als je je buiten bed gezien en gewaardeerd voelt, heb je daar ook profijt van in bed. En andersom. Echt contact maken en elkaar leren aanvoelen vind ik dan ook erg belangrijk. Daar besteed ik aandacht aan in mijn lessen.

Wil je zien wat ik precies doe? Bekijk de mediafragmenten, lees de ervaringen van cursisten en bekijk natuurlijk ook deze website. Hier vind je allerlei tips en instructiefilmpjes die je helpen een nog betere minnaar te worden. Veel plezier!

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Of mij inhuren als sexcoach, zodat ik ook jouw seksleven kan helpen verbeteren? Vul dan het contactformulier in, dan bel of mail ik je terug.