Wie ben ik?

Mijn naam is Tania Mulder. Sinds meer dan 15 jaar help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun seksleven. Ik ben ervaringsdeskundige, sexpert en sekscoach. Thema`s zoals geen zin, pijn tijdens het vrijen, geen verbinding, de klik niet kunnen vinden, te snel of moeilijk kunnen klaarkomen behandel ik met groot succes.

Ik geef workshops en coaching sessies. Daarnaast word ik als seks-expert vaak gevraagd voor uiteenlopende mediareportages. Ik was bijvoorbeeld te zien in Spuiten en Slikken en bij Sex Academy met Goedele Liekens. Ook kon je naar mij luisteren op Radio538 en over mij lezen in tijdschriften als Viva, Yes, Linda, Vrouw Telegraaf en op Vrouw Online.

Heb je vragen? Bel of mail mij dan.

Zijn er issues zoals ‘geen zin’, niet-moeilijk-of te snel klaarkomen of pijn tijdens het vrijen kunnen jullie ook op mijn nieuwe website terecht www.taniamulder.nl

Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland en vanwege de liefde ben ik naar Nederland verhuisd. In Duitsland volgde ik al trainingen en studies op het gebied van seksualiteit en coaching. Door de jaren heen ben ik me hierin blijven ontwikkelen.

Uiteindelijk heb ik het meest geleerd van mijn eigen seksualiteit. In onze relatie – van inmiddels 24 jaar – hebben mijn man en ik alle aspecten van het seksleven meegemaakt: grote hoogtes, maar ook diepe dalen. We hebben ontdekt hoe we steeds weer de passie en intimiteit terug kunnen vinden. Mijn inzichten en technieken deel ik graag met anderen. Dus de fase van geen zin ken ik zoals geen ander.

Ook heb ik heb bijvoorbeeld veel geleerd over het stukje loslaten bij vrouwen. Sinds kort geef ik daarom nieuwe workshops gericht op mindful vrijen: je leert dan hoe je bewust  en met aandacht seks kunt hebben. Veel mensen zitten tijdens het vrijen in hun hoofd. In deze cursus leer je hoe je gedachten los kunt laten, hoe je je volledig kunt overgeven aan een vrijpartij en hoe je deze van moment tot moment kunt beleven. Hierdoor lossen veel problemen zoals geen zin, pijn tijdens het vrijen, geen verbinding, te snel of moeilijk kunnen klaarkomen.

Voor mij gaan goede seks en intimiteit hand in hand. Als je je buiten bed gezien en gewaardeerd voelt, heb je daar ook profijt van in bed. En andersom. Echt contact maken en elkaar leren aanvoelen vind ik dan ook erg belangrijk. Daar besteed ik aandacht aan in mijn lessen.

Waarom ik dit werk doe?

Ik zie veel stellen die sleur ervaren in bed. Als de eerste verliefdheid en lust voorbij zijn, dooft de passie uit. Een belangrijke oorzaak is dat mannen en vrouwen verschillende behoeftes hebben in bed en verschillende dingen opwindend vinden. Vaak weten ze niet goed hoe ze daar op in kunnen spelen.

Voor mij gaan goede seks en intimiteit hand in hand. Als je je buiten het bed gezien en gewaardeerd voelt, heb je daar ook profijt van in bed. En andersom. Echt contact maken en elkaar leren aanvoelen vind ik dan ook erg belangrijk. Daar besteed ik aandacht aan in mijn lessen.

Mijn grote kracht is dat bij mij alles bespreekbaar is. Ik creëer een open en veilige ruimte waarin geen taboes bestaan. Ook vraag ik goed door, waardoor je altijd uitleg en advies zult krijgen wat toegespitst is op jouw of jullie specifieke situatie.

Wil je zien wat ik precies doe? Bekijk de mediafragmenten, lees de ervaringen van cursisten en bekijk natuurlijk ook deze website.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Of mij inhuren als sexcoach, zodat ik ook jouw seksleven kan helpen verbeteren? Vul dan het contactformulier in, dan bel of mail ik je terug.

Heb je vragen? Bel of mail mij dan.