SEKSTIPS STAP 1: VERLEIDELIJKE VROUW

In de sekstips stap 1 worden 5 tips gegeven:

  • Tip 1: Voel je mooi en vrouwelijk;
  • Tip 2: Plaag hem en maak hem gek;
  • Tip 3: Laat zien dat je geniet;
  • Tip 4: Geef de touwtjes uit handen;
  • Tip 5: Wees niet bang om ‘geil’ te zijn

Niets is zo opwindend voor een man als een vrouw die lekker in haar vel zit en hem verleidt. Hoe je dat doet? Lees de tips hieronder.

Sekstip 1: Wees een verleidelijke vrouw

Als je je lekker in je vel voelt, straal je dat ook uit. Je zult je meer kunnen ontspannen en minder geremd voelen over de lichaamsdelen waar je onzeker over bent. Het gaat er dus niet om hoe mooi je van buiten bent, maar hoe mooi je je voelt. En geloof ons, mannen zijn daar heel makkelijk in en zijn lang niet zo kritisch als jij: als je je sexy voelt, en je sexy beweegt is een man verkocht.

Sekstip 2: Hem gek maken van verlangen

Sexy texting

Mannen spelen graag, ook bij seks. Vooral als ze niet direct krijgen wat ze willen, kan hen dat gek maken. En dat geldt zeker voor seks. Zorg er dus voor dat je je man door de dag heen langzaam verleidt, stuur hem eens een geil sms-je of geef hem een hint dat je hem later zal verwennen (tip: maak een foto van een deel van je borsten of kanten slipje).

Dat stookt zijn (en jouw!) vuur langzaam op, zodat het gaat smeulen. Als het dan werkelijk zover is, heb je beiden al behoorlijke zin, en zal de seks passioneler zijn. En dat niet alleen, als je hem plaagt zal hij dat zien als een teken van liefde en aandacht, dus is dat ook nog eens supergoed voor je relatie.

Sekstip 3: Nog heter en intenser

Niets zo lekker voor een man als een vrouw die duidelijk geniet. Het geeft hem een gevoel van macht en succes: dit doe ik met haar, wauw! Voor veel mannen is een vrouw bevredigen zelfs nog bevredigender dan zelf klaarkomen.

Laat dus duidelijk zien hoeveel je geniet: kreun en kronkel. Hou je niet in. Wij zijn vanuit onze opvoeding vaak zo gewend om ons netjes te gedragen dat het wat oefening kost om los te worden. Leuke bonus: als je je los en opgewonden gaat gedragen, is de kans groot dat je er zelf opgewonden van wordt.

Sekstip 4: Geef de touwtjes uit handen

Ken je die mannen en vrouwen in de Bouqetreeks-romannetjes? De man is een stoer en machtig type dat de vrouw verleidt en overmeestert, zodat ze geen weerstand kan (en wil!) bieden.

Heb je ‘50 tinten grijs’ gelezen? Veel vrouwen waarderen deze boeken omdat de man complete controle heeft tijdens de seks en zij zich helemaal moet laten gaan. Niet zozeer omdat er SM in plaatsvindt. En controle kan ook op een minder hardhandige manier.

Mannen zijn Casanova’s

Zo werkt het ook in seks. Mannen (als zij een goede minnaar zijn) vinden het heel fijn als ze de held mogen uithangen in bed. De Casanova die jou verleidt, opwindt en tot grote hoogte brengt. Je tegen de muur drukt, zodat je geen weerwoord meer kan uitbrengen. Vol liefde en passie precies weet wat jij nodig hebt. En zeg nou zelf, dat lijkt jou toch ook best lekker?

Geef je man controle

Looking

Lang niet alle mannen hebben deze kant bij zichzelf ontwikkeld. Dat is ook best moeilijk met al die powervrouwen die gewend zijn om hun hele leven te organiseren. En dus is er voor ons een goede tip: geef de controle eens uit handen. Laat de man eens bepalen hoe jullie seks hebben. Geef hem de gelegenheid om een van zijn fantasieën uit te proberen. Heb vertrouwen en geef je over. Voel wat hij doet, dat helpt je om je denken uit te zetten. Wie weet wat voor Christian Grey er zich ontpopt in jullie bed ;-).

Sekstip 5: Wees niet bang om ‘geil’ te zijn

Heb je wel eens bedacht waarom mannen zo houden van korte rokjes en spannende lingerie? En waarom ze graag naar porno kijken? Mannen houden van stout, ondeugend en bloot. Van vrouwen die durven om te laten zien dat ze opgewonden zijn. Geil dus.

Dat betekent niet dat ze het liefst ook een relatie zouden hebben met een ordinaire meid. Maar wel dat ze het waarderen als vrouwen zich totaal overgeven aan hen, soms onderdanig, dan weer dominant zijn, met ze spelen, er geil uitzien en zich uitdagend gedragen. Voor ons is dat soms lastig, want wij hebben in onze opvoeding juist geleerd om ons netjes te gedragen.

VerleidingMaar wees niet bang, iedere vrouw kan leren om zich helemaal over te geven en haar geilheid te laten zien. Zorg er ten eerste voor dat je er uitdagend uitziet. Mooie en stoute lingerie klinkt misschien goedkoop, maar werkt goed voor veel mannen en ook voor jezelf. Bezig zijn met seks geeft jezelf namelijk ook zin.

Kijk eens op www.pabo.nl, zij gaan net een stapje verder dan de normale lingeriewinkel, en veel mannen vinden dat geweldig.

Verder vinden mannen het ook lekker als ze precies kunnen zien wat je met hen doet, en het liefst dus op een geile manier. Lees de sekstips stap 2 en stap 3 voor meer. En natuurlijk ook als je hem plaagt, uitdaagt en het initiatief neemt.

Heb je er moeite mee, omdat je niet onderdanig, dom en goedkoop wil zijn? Zie het dan als een experiment, en een manier waarop je je man kan verleiden en plezieren. En dat is juist heel slim toch?

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met sekscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.

Lees nu verder: Sekstips stap 2. Hem gek maken van verlangen