SEKSTIPS STAP 2: HEM GEK MAKEN VAN VERLANGEN

Pin up mooie vrouw

Heb je hem verleid? Dan is het tijd voor stap 2: je man gek maken van verlangen. Dat kun je doen met onderstaande tips voor erotische massage, een heerlijke penismassage en tips om hem een fantastische pijpbeurt te geven.

Sextip 5: Geef hem een body to body massage

Een body 2 body massage is een erotische massage met je hele lichaam. Het is zo ongeveer het lekkerste wat je een man kan geven: hij voelt je hele lichaam, en kan er ook nog eens naar kijken. Toppunt van geilheid voor een man!

Een goede body 2 body is wel even oefenen. Bestel hier de introductie-video’s.

Tips voor voorbereiding:

 • massageZorg dat je een warme ruimte hebt, leg een matras op de grond, maak het knus. Steek kaarsen aan, zet een zacht muziekje op. En heel belangrijk: zorg dat je niet gestoord kunt worden. Doe dus je telefoon uit, de gordijnen dicht en breng je kinderen naar de oppas. Zorg dat je de tijd kunt nemen.
 • Gebruik veel massage-olie. Zo kun je het makkelijkst over de huid glijden. Let op: ga je daarna met condoom vrijen, zorg dan dat je de penis, vagina en handen eerst wast, zodat er geen olie opzit. Olie tast rubber namelijk aan.

Instructie voor body 2 body massage

 • Als je de man hebt opgewarmd met een erotische massage met je handen en zijn rug en benen hebt gestreeld, begin je de body to body
 • Je smeert jouw (naakte) lichaam ook in met olie, vooral je borsten buik en billen
 • Ga met een been aan elke kant van hem zitten (vraag hem zijn benen bij elkaar te doen)
 • Dan ga je met je borsten rondjes draaien over zijn lichaam: over zijn billen en langzaam naar boven naar zijn rug.
 • body to bodyDruk dan ook jouw venusheuvel tegen zijn billen aan, alsof je hem van achteren neemt
 • Als het je lukt: draai je om zodat jouw billen beneden zijn, steun op je handen en voeten, en masseer nu met je billen zijn rug, maak rondjes. Gebruik zijn billen ook als glijbaan en ga op en neer.
 • Vraag hem dan om op zijn rug te liggen door dat in zijn oor te fluisteren. Je kunt hetzelfde dan herhalen: masseer hem met je borsten, buik en billen
 • Omdat hij nu alles kan zien, is het leuk om hem uit te dagen met je ogen. Het is jouw spelletje, jij bepaalt!

Voor specifiekere instructie en tips kun je Hier de instructie-video’s bestellen 
of een workshop bij mij boeken.

Sextip 6: Penismassage: aftrekken met extra’s

Hoeveel manieren weet jij om je man af te trekken? Waarschijnlijk 1 of 2. Terwijl het stimuleren van de penis zo veel leuker en lekkerder kan zijn dan dat. Hier wat tips om aftrekken en stuk leuker te maken en hem een echte penismassage te geven die hem volledig zal verrassen.

Tips ter voorbereiding:

 • Gebruik massageolie, melk of glijmiddel, zodat je handen goed glijden over de penis.
 • Doe je ringen af, anders kan het pijn doen
 • De onderkant van de penis heeft niet zoveel gevoel, de eikel juist heel veel. De ballen trouwens ook.
 • Masseer dus ook met gevoel, niet te zacht, maar ook niet te hard.

Hier enkele voorbeelden van penisgreepjes die mannen erg lekker vinden:

Vuurtje maken aftrekken pijpenVuurtje maken Body to Palmboombody aftrekken pijpenPalmboom Vuurtje maken aftrekken pijpenMannelijke vibrator
Body to Palmboombody aftrekken pijpenSnaveltje Het kastje aftrekken pijpenKastje Vuurtje maken aftrekken pijpenHet vogeltje

Wil je precies weten hoe alle 10 greepjes werken en ze zelf ook toepassen?

Sextip 7: Pijpen met passie

Pijpen is meer dan hard zuigen en de penis zo diep mogelijk in je mond nemen. Pijpen wordt voor een man echt geil als jij de touwtjes in handen hebt, maar ook laat zien dat je er zelf van geniet. En zo wordt pijpen voor jou ook een stuk lekkerder. Lees de tips hieronder.

 • Laneaarabella aftrekken pijpenHet meest opwindend is voor mannen als ze alles kunnen zien. Laat ze dus goed meekijken als jij zijn penis in je mond neemt. Heb je lang haar, schuif dat dan opzij, of laat hem zitten of staan, zodat hij goed naar beneden kan kijken.
 • Kijk hem uitdagend aan.
 • Plaag een beetje: doe alsof je de penis helemaal in je mond neemt en dan net niet, ga alleen met je tong erlangs en dan weer wat steviger en helemaal met je mond omheen.
 • Laat hem merken dat jij het lekker vindt om hem te pijpen en er zelf ook van geniet. Wees niet bang dat je zuigende of soppende geluiden maakt, dat vindt een man eerder geil dan vies. Voor hem is het namelijk een teken dat je je helemaal overgeeft aan het pijpen.
 • Speel met zijn penis, hou de afwisseling erin.
 • Bestel hieronder de instructie-video’s voor meer tips. Daar staat ook een tipsheet met nog meer tips voor lekker pijpen.
Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met seks coach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.

Lees nu verder: Sextip stap 3: nog heter