MISVERSTANDEN OVER VROUWELIJKE SEKSUALITEIT 

Wat vrouwen echt willen in seks

Hoe zit een vrouw precies in elkaar? Hoe kan je haar verleiden, opwinden en laten genieten als nooit tevoren? Veel mannen denken precies te weten hoe vrouwen werken, maar helaas zijn er nog veel misverstanden. Dat komt omdat vrouwen anders opgewonden raken dan mannen. Wil je een vrouw verleiden en beminnen, dan zul je dus een andere tactiek moeten gebruiken dan hoe je zelf verleid en bemind wilt worden. Lees deze veel voorkomende misverstanden en tips over vrouwen en seks, en de kans is groot dat ze als een blok voor je valt…

Misverstand 1: Zoenen is bijzaak

Nee, dit klopt niet. Hoe zit het dan wel?

Zoenen is één van de belangrijkste manieren om een vrouw opgewonden te maken en het gevoel te geven dat je naar haar verlangt. Er zijn mannen die lekker zoenen en mannen die minder lekker zoenen. Wil je bij de eerste horen?

Misverstand 2: Als je de clitoris en de tepels van de vrouw maar aanraakt,
raakt ze vanzelf opgewonden

Nee, dit klopt (meestal) niet. Hoe zit het dan wel?

Het aanraken van de tepels en clitoris kan zeker opwindend zijn, maar veel mannen gaan daar te snel op af. Doe je dat, dan kan dat echt een afknapper zijn voor haar. Dat geeft namelijk veel te veel prikkels in één keer en een vrouw sluit zich dan af. En dat wil je natuurlijk niet. Als je de tijd voor haar neemt, dan zal ze net zo opgewonden kunnen worden als vrouwen die je in goede pornofilms ziet. Let op: Voor een klein deel van de vrouwen werkt een directe aanpak juist weer wél. Weten waarom? Dat vertel ik je graag tijdens een van mijn workshops of coachingssessies, waar je leert welke aanpak het fijnst is voor welke vrouw.

Misverstand 3: Vingeren en beffen is voorspel

Nee, voor vrouwen niet. Hoe zit het dan wel?

Voorspel betekent dat je een vrouw in de stemming brengt, zodat ze echt zin krijgt om met je te vrijen. Voorspel begint niet met vingeren en beffen, maar al lang daarvoor. Pas als ze opgewonden is, kun je overgaan tot vingeren of beffen – wat dan ook nog eens veel lekkerder is dan wanneer je ‘koud’ aan de slag gaat. Zorg dus dat je goed wordt in voorspel, dat zal ze zeker waarderen. Want pas na een prima voorspel laat ze echt los, waardoor ze een veel hoger niveau van opwinding bereikt. En moet je dan eens kijken… Tijdens mijn workshops of coachingssessies onthul ik je graag de geheimen van een super opwindend voorspel.

Misverstand 4: De G-spot is een fabeltje

Nee, dit klopt niet. Hoe zit het dan wel?

De meeste vrouwen hebben wél een G-spot, alleen kunnen mannen hem vaak niet vinden, stimuleren ze hem niet optimaal of gaan ze niet lang genoeg door omdat het in eerste instantie raar voelt voor de vrouw (alsof ze moet plassen) . Een goede G-spot- massage vereist dus wat techniek en kennis. Zo is het belangrijk dat een vrouw heel opgewonden is al voordat je de G-spot gaat masseren. Hoe dat precies werkt? Kijk bij G-spot massage.

Misverstand 5: Vrouwen willen het liefst lang genomen worden

Nee, dit klopt niet. Hoe zit het dan wel?

Voor de meeste vrouwen is neuken niet het belangrijkste bij seks. Een vrouw wordt vooral opgewonden van een man die echt aandacht heeft voor haar, de tijd voor haar neemt en precies weet hoe hij haar met zijn handen en mond kan opwinden. Neuken kan daar een onderdeel van zijn, maar is zeker niet het belangrijkste.

Misverstand 6: Zin kun je niet maken, dat heb je of dat heb je niet

Nee, dit klopt niet. Hoe zit het dan wel?

Wij mensen hebben zelf invloed op ons libido. Gelukkig maar. Door open te staan voor seks en je ermee bezig te houden, kun je zelf zin maken. Mannen kunnen dat – en vrouwen ook. Alleen: heeft geen zin om haar over te halen en al helemaal niet om haar onder druk te zetten. Daarmee daalt haar seksuele opwinding tot onder het nulpunt. Neem het dus wel serieus als een vrouw aangeeft dat ze geen zin heeft in seks, anders ben je verder van huis. Zou ze wel vaker zin willen hebben, is ze nieuwsgierig hoe ze zelf zin kan maken? Dan kan ik haar veel nuttigs leren waar zij én jij blij van worden. Vraag na de mogelijkheden en boek meteen hier een vrijblijvend telefoonconsult KLIK HIER

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met intimiteit- sekscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verrijken of verbeteren. Bij issues zoals bijv. “geen zin”, “pijn tijdens het vrijen”, Niet of moeilijk kunnen klaarkomen” of “de klik niet kunnen vinden”

Lees nu verder: een goede minaar is een meester in verleiden en geeft een vrouw wat ze nodig heeft om héél opgewonden te raken