TIP: WORD EEN SUPER GOEDE MINNAAR!

Als je partner weet dat jij alle aandacht voor hem/haar hebt en vol overgave heerlijk kun zoenen, likken en vrijen, zal hij of zij niet van je af kunnen blijven. Op deze website staan allerlei tips om een man of een vrouw te verwennen. De meeste mannen een vrouw vrijen zoals ze zelf het liefste vrijen: mannen lekker fysiek en zonder al te veel omwegen en vrouwen strelen en draaien om heen. Maar vrouwen en mannen verschillen erg van elkaar in wat hen opwindt. Vrouwen hebben een hele andere benadering nodig om in de stemming te komen en opgewonden te raken. Als je begrijpt hoe de ander zin krijgt en opgewonden wordt, ben je al stukken verder. Wist je dat veel mensen hier eigenlijk niet zoveel vanaf weten? Vrouwen weten vaak zelfs niet eens wat hen zelf nou echt opwindt.

Zoenen in nekLees daarom waarmee je mannen gek kan maken

of

Wat vrouwen echt opwindend vinden 

Of kijk de instructiefilmpjes met technieken voor vaginale massage, slow beffen, penismassage, pijpen met passie en nog veel meer.

Wil je persoonlijk advies om een goede of betere minnaar te worden? Ik geef hier les in. Lees meer bij coaching en les voor stellen.

Lees nu verder: Tip. Probeer nieuwe dingen uit in bed