TIPS TEGEN SLEUR IN BED

TIP: Het is ook leuk om deze teksten samen te lezen, omdat je er dan direct met elkaar over kan praten. Dat levert veel inzicht in elkaar en begrip voor elkaar op. Dat geldt ook voor de informatie en tips in de rubrieken ‘vrouwen’, ‘mannen’ en ‘stellen’.

Je hebt er misschien moeite mee dat jullie seksleven is ingeslapen, dat jullie weinig meer met elkaar vrijen en misschien zelfs wel langs elkaar heen leven. Misschien denk je zelfs wel: passen wij nog bij elkaar? Gelukkig is er wat aan te doen! Lees daarom eerst deze tips. Kom je er niet uit? Volg dan coaching bij Tania Mulder.

Advies en coaching voor stellen
Older couplehebben jullie al een tijd lang minder seks met elkaar? Misschien omdat je al lang bij elkaar bent. Omdat jullie langs elkaar heen leven? Of omdat je, als je eerlijk bent, de ander niet meer zo aantrekkelijk vindt? En heb je het gevoel dat jullie relatie er onder lijdt? Dan kan ik jullie helpen. Ik ben Tania Mulder en sekscoach. Door te werken aan de kwaliteit van jullie seksleven, zullen jullie ook weer meer intimiteit gaan ervaren in je relatie. Lees meer

Wat mannen kunnen doen tegen sleur in bed

Leer hoe je een vrouw kunt opwinden. Niet alleen lichamelijk, maar ook hoe ze in de stemming komt, de controle loslaat en in volle overgave met je wil vrijen. Veel mannen denken dat ze weten hoe een vrouw seksueel in elkaar zit, maar ze gaan hierbij uit van pornofilms of hoe zij zelf opgewonden worden. Nieuws: zo werken de meeste vrouwen niet! Zelfs als je al een goede minnaar bent, zal je hier nieuwe inzichten en technieken kunnen leren en zal je je partner kunnen verrassen. Zelfs als je al lang een relatie hebt!

Tips voor mannen om een vrouw te beminnen:

  • Stem je af op haar ‘gebruiksaanwijzing’
  • Besteed veel tijd aan het voorspel
  • Wist je dat het voorspel bij vrouwen overdag al begint?
  • Raak haar plagerig aan (en soms juist steviger);
  • Leid haar van controle naar overgave.

Meer weten over deze tips? Ga dan naar de rubriek ‘mannen’ en lees alle geheimen over de vrouwelijke seksualiteit en hoe je haar in 3 stappen kunt verleiden, opwinden en vol overgave beminnen. Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden vind je op deze website ook instructiefilmpjes voor sekstechnieken, zoals slow beffen en vaginale massage en nog veel meer.

Wat vrouwen kunnen doen tegen sleur in bed

Het is een misverstand dat mannen altijd zin hebben in seks, en je als vrouw geen moeite hoeft te doen om hem te verleiden. En helaas doen vrouwen vaak minder hun best om hun man te verleiden als ze eenmaal langer een relatie met hem hebben. Lees op GoedeMinnaar.nl hoe mannen seksueel in elkaar zitten en wat jij als vrouw kunt doen om je partner te verleiden en op te winden. Maar ook hoe jijzelf losser en vrijer kunt worden in het vrijen, zodat je je vol overgave kunt geven en je je een verleidelijke vrouw zult voelen. Ook als je al lang een relatie hebt!

Tips voor vrouwen om een man te beminnen:

  • Geef je man het gevoel dat jij hem aantrekkelijk vindt en wilt
  • Voel je sexy, dan straal je dat ook uit naar hem
  • Laat tijdens het vrijen duidelijk merken dat je het lekker vindt
  • Stel je positief op in seks
  • Laat de controle los

Meer weten over deze tips? Ga dan naar de rubriek ‘vrouwen’ en lees alle geheimen over de mannelijke seksualiteit, je eigen vrouwelijke seksualiteit en hoe je hem kunt verleiden, opwinden en vol overgave beminnen. Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden vind je op deze website ook instructiefilmpjes voor sekstechnieken, zoals body to body massage en penismassage en nog veel meer.

Samen iets doen aan sleur in bed

Wil je samen iets doen aan sleur? Dat kun je doen door je seksleven spannender te maken door meer variatie in te brengen en nieuwe dingen uit te proberen, of door er meer tijd voor te maken. Soms ligt dat wat moeilijker en is het nodig om eerst een open gesprek met elkaar moeten hebben, en erkennen dat je iets wilt veranderen aan de situatie. Hoe doe je dat?

Erkenning
Good lover tips kiss without expecting sexRealiseer je eerst dat je beide niet tevreden bent met je relatie. Dan kun je er namelijk samen wat aan gaan doen. Dat lijkt simpel, maar voor veel stellen is het nogal een stap om dat toe te geven aan zichzelf, en zeker aan hun partner. Maar voel je niet bezwaard. Het gaat er namelijk niet om dat je ontevreden bent, maar dat je graag meer intimiteit en een betere relatie zou willen. Dat is het goede nieuws en dat is je motor voor verandering.

Ben je zover? Dan kun je gaan werken aan je seksleven en elkaar beter leren begrijpen. Misschien doe je dit liever onder begeleiding van een deskundige? Neem dan contact op met Tania Mulder, sekscoach van GoedeMinnaar.nl.

Lees nu verder: Tip. seks-tijd en aandacht