VERRIJKING OF SLEUR?

Deze website is voor twee soorten stellen:

  • Stellen die een goede relatie hebben, maar die graag meer passie of afwisseling zouden willen ervaren. Zij vrijen graag, maar misschien niet zo vaak als ze zouden willen, of zouden graag meer variatie en opwinding willen.
  • En er zijn ook stellen die niet zo’n goede relatie meer hebben, sleur ervaren in hun seksleven en weinig meer met elkaar vrijen. Dat zijn vaak stellen die:
    • al jaren bij elkaar zijn; uitgekeken zijn op elkaar, langs elkaar heen leven;
    • al hun energie en tijd hebben gestoken in hun kinderen, en de relatie met elkaar hebben verwaarloosd;
    • meer als vrienden met elkaar omgaan, en niet meer als geliefdes;
    • een moeilijke tijd hebben in hun huwelijk, zelfs overwegen om uit elkaar te gaan;

Gelukkig stel

Meestal heeft de man meer zin in seks dan de vrouw, maar heeft zij geen zin meer om met hem naar bed te gaan. Zij voelt zich niet gezien en gewaardeerd door hem, en hij voelt zich ook voor lief genomen, niet gewaardeerd en (seksueel) gefrustreerd. In sommige relaties kan dit leiden tot vreemdgaan.

Klinkt dit herkenbaar? Dan wil ik jullie van harte welkom heten op mijn andere website http://www.taniamulder.nl Bekijk anders ook mijn Tedtalk hieronder 🙂

GoedeMinnaar.nl geeft tips, informatie en coaching zodat stellen beter begrijpen wat de ander opwindend vindt en hoe ze daarop in kunnen spelen. Vele stellen hebben hun seksleven al kunnen verrijken door mijn lessen en nemen hele concrete tips mee naar huis waar ze goed mee aan de slag kunnen.

Hoe? Lees de informatie en tips over

En willen jullie meer persoonlijk advies voor je eigen specifieke situatie? Volg dan een cursus of coaching voor stellen aan bij Tania Mulder, sekscoach.

Lees nu verder: De cirkel van sleur