Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

Sekstips  voor vrouwen

sekstips voor vrouwen – Een man in de zevende hemel brengen, hem sprakeloos maken van opwinding en genot: welke vrouw wil die kunst nou niet beheersen? Op deze pagina geef ik een aantal sekstips voor vrouwen. Wil je meer weten over hoe je dat aanpakt of vind je dat beelden meer zeggen dan woorden? Dan zijn de instructiefilmpjes waarschijnlijk iets voor jou. Een workshop of persoonlijke coaching kan natuurlijk ook (en is helemaal enorm leerzaam). Onderaan deze pagina lees je daar meer over.

Venus en Mars tussen de lakens 

Mannen en vrouwen verschillen flink in hun seksualiteit. Dat maakt het des te leuker en spannender tussen de lakens, als je je tenminste realiseert dat hij seks niet op dezelfde manier beleeft als jij. Mannen worden bijvoorbeeld veel sneller opgewonden van wat ze zien dan vrouwen. Ook zijn ze directer en kunnen ze sneller opgewonden worden. Voordat je je focust op hoe een man in elkaar zit en hoe je hem het beste kunt verleiden en bevredigen, is het voor je seksleven handig om je te realiseren hoe een vrouw seksueel werkt. De volgende onderwerpen worden besproken op de pagina ‘vrouwelijke seksualiteit’:

Vijf veelgemaakte seks-denkfouten door vrouwen

Vrouwen en mannen zitten dus behoorlijk verschillend in elkaar, niet alleen lichamelijk maar ook qua beleving van seksualiteit. Dat zorgt er ook voor dat vrouwen een verkeerd beeld kunnen hebben van hun man. En dat ze een aantal denkfouten maken die hun seksleven niet ten goede komen. Zonde toch? Dit zijn vijf veelgemaakte seks-denkfouten door vrouwen:

Wat mannen willen in seks

Die seks-denkfouten maak jij dus niet (meer). Jij pakt het anders aan. Maar hoe? Wat vinden mannen opwindend in een vrouw? Wat kun jij doen om hem nog meer te verleiden, om hem nog meer in the mood te brengen? Dit is wat veel mannen willen in seks:

Boost je seksleven (en je zelfvertrouwen) 

Niets is zo opwindend voor een man als verleid worden door een vrouw die lekker in haar vel zit. Sommige vrouwen hebben die kwaliteiten van nature, maar er zijn er ook genoeg die dat best lastig vinden. Daarom hier een paar tips die je seksleven een flinke boost kunnen geven:

Maak hem gek van verlangen en genot

Heb je z’n aandacht, is hij gevallen voor jouw verleiding? Dan is het tijd voor stap 2: je man gek maken van verlangen en genot. Heb je hem weleens een verleidelijke body to body massage gegeven? Wil je hem verwennen met een hand job zoals hij nog nooit heeft meegemaakt? Of met de lekkerste orale seks ooit? In deze tips lees je hoe je dat aanpakt:

Zo verwen je een man nóg lekkerder

Als een man flink opgewonden is, zijn er nog wat andere technieken die je kunt gebruiken om hem extra lekker te verwennen. Om niet te zeggen: wild te maken van opwinding en genot…

Instructiefilmpjes lekkere seks

Wil je meer weten over hoe je een man ultiem kunt verwennen of zelf zien hoe je dat aanpakt, kijk dan naar de instructiefilmpjes over body to body massage, penismassage, pijpen en deepthroat en prostaatmassage. Let op, de filmpjes zijn leerzaam maar expliciet.

Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

Persoonlijk advies en coaching

Vind je het prettig om op een persoonlijke manier te ontdekken hoe je een (nog) betere minnares kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Misschien is een van de workshops voor vrouwen iets voor jou. Of als je het nog persoonlijker wil: neem dan contact op met sekscoach Tania Mulder. Zij geeft al jarenlang advies en les aan vrouwen, mannen en stellen. Ze legt je graag meer uit over het verschil in seksualiteit tussen mannen en vrouwen en geeft je veel praktische tips en technieken om je seksleven te verbeteren en een (nog) betere minnares te worden.

Lees nu verder: Vrouwelijke seksualiteit, hoe werkt dat?