Bestel hier de instructie-video’s om een nog betere minnares te worden

WAT WILLEN MANNEN IN SEKS?

Wat vinden mannen aantrekkelijk in vrouwen? Waar krijgen ze zin van?

  • Mannen kijken graag
  • Mannen houden ervan om jou te laten genieten
  • Mannen houden van controle, jij geeft je over
  • Mannen houden van vrouwen met zelfvertrouwen
  • Mannen zijn directer dan vrouwen

Mannen kijken graag.

Ze zijn visueel ingesteld en dat is de reden dat ze makkelijk opgewonden worden van erotische plaatjes en pornofilms. In bed vinden ze het dan ook geil om naar jou te kijken, hoe je hen verleidt, pijpt en likt. En natuurlijk ook hoe ze je nemen. Daarom houden ze bijvoorbeeld van doggy-style, dan kunnen ze precies zien hoe ze met hun penis in je gaan.

Mannen houden ervan om jou te laten genieten

Niets zo lekker voor een man als jou laten genieten, en aan je kunnen zien dat je geniet. Je ogen dicht, diep ademen, kreunen, kronkelen en natuurlijk ook nat worden. Mama mia!

Mannen houden van de controle, jij geeft je over

Eerder schreven we dat vrouwen vaak moeite hebben om de controle over te geven. Probeer het eens, en geef je man de touwtjes in handen. Laat je dan helemaal gaan. Je hoeft niets en je mag volledig vertrouwen op de handen en de mond van je partner. Dat is voor een man heel lekker: zien dat jij je overgeeft. Van mening dat je man eerst nog wat bij te leren heeft om je goed te kunnen opwinden? Laat hem dan het deel voor mannen lezen, van deze website.

Mannen houden van vrouwen met zelfvertrouwen

Vrouwen die lekker in hun vel zitten, trots zijn op hun lichaam en de man kunnen uitdagen. Dat vinden mannen lekker. Een vrouw die uitstraalt dat ze zin heeft in seks en dat de man het geluk heeft om haar te krijgen. Als ze hun best doen natuurlijk… Jezelf mooi vinden en spelen met je sensualiteit is onweerstaanbaar voor een man! Lees ook over de cursus ‘verleidelijke vrouw’.

Mannen zijn directer dan vrouwen.

Er zij ook nog een paar belangrijke verschillen met vrouwen.

  • Mannen worden sneller opgewonden dan vrouwen. Zij hebben niet zoveel voorspel nodig om te vrijen. Er gaat vaak een ‘knopje’ aan bij hen, zo lijkt het althans voor vrouwen. Ze weten vaak niet dat dit bij vrouwen meestal anders werkt.
  • Mannen kunnen ook snel opgewonden raken van een mooie vrouw op straat, of een uitdagende blik. Dit is geen ontrouw, maar openheid voor seks.
  • Ze zijn vaak behoorlijk ‘pikgericht’: neuken en pijpen is voor hen de ultieme manier om klaar te komen. Ze denken dat dit voor vrouwen ook zo werkt: als de clitoris maar gestreeld wordt (stevig), dan komt de vrouw vanzelf klaar. Vaak kunnen ze dus wel wat voorlichting gebruiken over vrouwen ;-). Lees daarom met hem de tips voor mannen over vrouwen. Daar kun je dan mooi op inspelen door aan te geven of deze tips ook voor jou van toepassing zijn.

Persoonlijk advies en coaching

Wil je persoonlijk advies hoe je een goede minnaar kunt worden en je seksleven kunt verbeteren? Neem dan contact op met sekscoach Tania Mulder. Zij geeft advies en les aan mannen, vrouwen en stellen. Ze leert je het verschil tussen hoe mannen en vrouwen genieten van seks en geeft je veel tips en technieken om je seksleven te verbeteren.

Lees nu verder: Vijf fouten die vrouwen maken in bed