seksuele frustratie

Investeer in jezelf, investeer in je seksualiteit (en in je relatie) ! Het is tijd om deze frustratie aan te pakken! Wacht niet langer voordat het te laat is!

Seksuele frustratie wordt vaak onderschat. Wij zijn seksuele wezens en hebben behoefte aan intimiteit en liefde. We hebben het nodig om in ons kracht te staan en gewild te voelen.

Of eventueel andersom: ‘Wij zijn seksuele wezens en hebben intimiteit en liefde nodig. We hebben de behoefte om ons gewild te voelen.’

Seksualiteit gaat samen met de meest intense gevoelens en emoties die er bestaan. Als je deze – om wat voor reden dan ook – niet kunt beleven, dan mis je een deel van jezelf.

  • ·        Ben je gefrustreerd omdat je vaak afgewezen wordt?
  • ·        Geeft je partner je het gevoel dat je niet seksueel aantrekkelijk bent bent?
  •          Heb je moeite met intieme relaties?
  • ·        Vind je het lastig om echt te voelen?
  •          Lijkt het alsof vrouwen niet op jouw aanrakingen en jouw manier van intimiteit delen reageren?
  • ·        Zijn er andere redenen waarom je seksueel gefrustreerd bent?

Seksuele frustratie kan een enorme onzekerheid veroorzaken die doorwerkt in je dagelijkse leven en zelfs op je werk.

Ben je succesvol op je werk, maar gaat het op seksueel gebied niet goed in je leven? Is je gevoel van mannelijkheid verdwenen? Maak je leven compleet door dit gemis aan te pakken! Je leven zal veranderen als je je seksuele frustratie opheft! Vind geluk op alle vlakken van je leven, ook in je seksualiteit!

Met absolute discretie! 

Samen met mij aan de slag. Wat kan ik voor jou betekenen? Graag help ik jou.

Tijdens ons gratis intakegesprek gaan wij kijken wat ik voor jou kan betekenen. Meld je nu aan voor een gratis video intake gesprek. Stuur mij een bericht via het contactformulier.

Wacht niet langer!