Hoe boeiend is jouw seksleven?

Haal jij er alles uit wat er in zit met je partner? Of zoek je meer spanning, opwinding en knetter-goeie-seks tussen de lakens?

Dan kies je nu voor de juiste weg. Je navigeert naar het juiste adres. Ik leer jullie alle geheimen van de aantrekkingskracht tussen man en vrouw. En als je partner ook meerijdt… dan gaan jullie samen een enerverende levensfase tegemoet. Beiden herkennen jullie wel al enige tijd het verlangen naar extatische seks. Maar dat is best moeilijk te bereiken én te herhalen. Dat begrijp ik heel goed!

Daarom – voor jullie nu al – til ik een tipje van die maskerende sluier omhoog.

Het ligt aan het eeuwenoude, maar onbekende geheim van de vrouwelijke seks. Het mysterie dat ik met jullie zal ontrafelen. Voor jou en je geliefde. Met jullie samen. Want ook de man kent zo zijn eigen-wijze-lichaam en heeft gedachten die ik je als een puzzel laat oplossen. Zo kunnen jullie samen die explosieve ontlading gaan ervaren. Het echte genieten. En het blijven volhouden. De spanning. Het ondeugend zijn. De verleiding en uiteindelijk de verrijking van je seksleven in je relatie.

Wat gebeurt er dan vraag je mij?

De intentie van je seksuele handeling verandert. De intensiteit neemt ongekend toe. En – in the end – de zo vurig gewenste connectie met je liefdespartner. De verbinding en intimiteit waar je altijd al naar hebt verlangd. De seksuele overgave voor jou en je partner.

Zoek jij dus naar de ontrafeling, verdieping en uitbreiding van jullie erotische bagage? Durf je de stap te zetten en dit feestje samen te vieren? Schrijf je dan zo in voor deze “road-trip to heaven” met je partner.

Jullie leren samen tijdens de privé-sessie van mij:

 • Hoe het geheim van de vrouwelijke seksualiteit in elkaar steekt.
  Je leert haar signalen herkennen en gebruiken in het liefdesspel.
 • Wat bij de mannelijke seksualiteit zijn erotisch verlangen stimuleert. Welke verschillen er zijn in de beleving van seks en waarmee jullie die kunnen laten samensmelten.
 • Hoe je een betere minnaar en minnares kunt worden. Je leert de ander beter begrijpen, aanvoelen en je vindt daardoor de verbinding.
 • Wat er gebeurt als je alles los kan laten, uit je hoofd kan gaan en dicht bij je gevoel komt als je vrijt. Zo bereik je de extatisch seksuele momenten.
 • Hoe een erotische massage werkt. Je leert samen een body-to-body massage te geven en te voelen.
 • Wat de erogene zones van de vrouw zijn. Je leert ze te vinden en ermee te spelen.
 • Hoe je kunt genieten van een vaginale- of een penismassage. Je leert te geven of te ontvangen en samen te genieten van dit moment.
 • Wat een squirt-orgasme is en hoe je je liefdesvrouw hiermee intens kunt verwennen.
 • Hoe een G-spot te vinden en op welke manieren deze is te stimuleren.

Heb ik je verleid? Vraag jij dan nu je partner? En zet vandaag samen de eerste stap. Daarna help ik jullie verder.

Workshop : “Het geheim van extatische seks”.

Privéles voor jullie samen drie en half uur  in mijn praktijkruimte.

KOSTEN : € 360

LOCATIE :  Hilversum

FAQ

Kunnen er lessen worden gevolgd met in achtneming van de Corona maatregelen?

 • Ja zeker, wij kunnen gepast afstand houden.

Is betaling in delen mogelijk?

 • Nee

Verzetten van een geplande les?

 • In overleg kan een geplande les worden verplaatst.

Zijn er kosten verbonden aan afzeggen van een les?

 • Nee

Vind er een intake plaats van te voren?

 • Nee, behalve als jullie al langere tijd issues ervaren en daarvoor oplossingen zoeken dan wil ik jullie graag vragen om naar mijn andere
  website te kijken taniamulder.nl.

Zouden jullie graag een aangepaste les of uitgebreider coaching? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake via Skype/Zoom.

We vonden het vrijdag hartstikke leuk. Het was spannend en leerzaam, maar we voelden ons ook op ons gemak. We konden niet wachten om weer naar huis te gaan, want we hadden natuurlijk een hoop nieuwe ideeën.

Marcel & Esther

Ik ben achteraf blij, dat ik deze opwelling heb doorgezet, want ik had het niet willen missen. Het geeft weer een nieuwe impuls, want we hebben het er al dagen over. De seks was al goed, maar ik weet zeker dat het nu nog beter gaat worden.

Jantine
Aan het begin was het wel even spannend, maar we werden snel op ons gemak gesteld. Veel leuke tips gekregen. Ze bracht ons tot de essentie waar het allemaal om draait: in het hier en nu samen elkaar aanvoelen en het moment beleven. Het is beslist aan te raden.
Een gelukkig stel