Wat vrouwen echt willen in seks

/Wat vrouwen echt willen in seks
Wat vrouwen echt willen in seks 2016-12-27T14:55:54+02:00

WAT VROUWEN ECHT WILLEN IN SEKS (EN NODIG HEBBEN!) 

Mannen zijn vaak veel sneller in de stemming dan vrouwen. En ze zijn er ook veel beter in om hun gedachtes even stil te zetten als ze opgewonden raken: ze denken niet meer aan andere dingen, alleen nog maar aan seks. Vrouwen laten zich vaak ‘afleiden’ door andere gedachtes. Over de was die nog moet worden opgevouwen, over de kinderen die misschien wakker worden, over hun uiterlijk waarover ze onzeker zijn – noem maar op.

Sleutel tot ongekende opwinding
Onbegrijpelijk voor mannen, maar voor veel vrouwen een flinke rem om opgewonden te raken. Als vrouwelijke opwinding zichtbaar zou zijn zoals in een erectie, zouden de meeste vrouwen direct door de mand vallen… Daar komt nog bij dat veel vrouwen hun geliefde voortdurend ‘bijsturen’ tijdens het liefdesspel – al is het maar in gedachten. Het hoofd even stilzetten, de rondtollende gedachtes loslaten, is kortom heel moeilijk voor veel vrouwen. Maar het is de sleutel tot ongekend grote opwinding!

Liefdesles
Daarom is het zo belangrijk dat je de ‘mindgame’ beheerst: dat je vrouwen geeft wat ze nodig hebben om hun gedachtes stil te zetten. Pas dan komt een vrouw in de hoogste staat van opwinding. De meeste vrouwen bereiken hooguit niveau 3 a 4, terwijl niveau 10 mogelijk is! Wees dus niet te ‘pikgericht’ en laat je niet leiden door het tempo van je eigen opwinding. Dat is misschien even wennen, maar er is toch niets mooiers dan een vrouw die in extase is? Bovendien: als een vrouw zich laat gaan, dan staat zij voor veel meer dingen open. Ze laat haar schaamte los en vergeet haar onzekerheden. Je krijgt er dus veel voor terug: een vrouw die ongekend opgewonden is. Ik breng je graag meer kennis bij over hoe je deze kunst onder de knie krijgt.

Ook voor vrouwen
Overigens realiseer ik me heel goed dat ook vrouwen nog een heleboel kunnen bijleren. Ook voor hen heb ik workshops, waarin ik inga op wat mannen fijn vinden én hoe ze zelf kunnen bijdragen aan nog meer opwinding.